Glenn Hyséns första ord efter bröllopet med Camilla Lendott

Glenn Hyséns första ord om bröllopet med Camilla Lendott.
Glenn Hysén och Camilla Lendott har gift sig! Framför en jublande skara gäster sa de ja till varandra och är numera äkta makar. Nu berättar Glenn om känslorna efter den stora dagen.
Annons

Glenn Hysén, 59, har nu fått sin Camilla! Under lördagen gifte sig den forne fotbollsstjärnan med sin stora kärlek Camilla Lendott, 50, på restaurang Jungman Jansson, som ligger precis invid havet på Önnereds brygga i utkanten av Göteborg. Inför bröllopet berättade Camilla för Hänt att firandet skulle bli i stor skala.

Annons

– Bröllopet kommer också bli lite större än vad vi hade tänkt oss. Vi kommer bli nittio vuxna och tio barn, sa Camilla Lendott till Hänt.

I samma veva förklarade hon även hur hon och Glenn valt att göra med sina efternamn.

Annons

– Glenn kommer inte byta namn, det är hans varumärke, men jag har kommit fram till att jag tycker att man ska ha samma efternamn. Det tillhör tvåsamheten, sa hon då.

Och nu kan Glenn och Camilla äntligen titulera sig som man och hustru. Efter fem år som par är de nu gifta. Under lördagen sa de ja till varandra inför en jublande skara gäster – och lyckan var total hos de båda.

– Jag är bara overwhelmed. Hur säger man det på svenska? Jag såg henne i morse när hon kom ut i klänningen…Herregud! sa Glenn Hysén till Expressen efter bröllopet.

Camilla Lendott var även hon tagen av stunden och beskrev sin lycka:

Annons

– Jag är så överväldigad. Det finns inga ord. Jag är världens lyckligaste. Jag har varit det i fyra år, sa Camilla Lendott.

Barnen vägrade bröllopet

Bland de många gästerna på bröllopet fanns dock inte två av Glenn Hyséns barn, Anton Hysé, 28, och Annie Hysén, 25.

– Jag kommer inte att gå på bröllopet. När man går på ett bröllop vill man välsigna paret och önska dem lycka till, men jag tycker att pappa gör sitt största misstag i livet. Jag är ärlig och brutal, men det är så jag känner, sa Annie Hysén till GT innan bröllopet.

Anton Hysén var ening med sin syster:

Annons

– Vi har snackat om det, men det var ingen diskussion. Vi sa bara att vi inte skulle gå.

Glenn Hysén var tidigare gift med Helena Hysén, som även är mamma till hans barn Anton, Alexander och Annie.

Anledningen till att två av barnen inte vill gå är att det länge varit frostigt mellan dem och Camilla. Ända sedan Camilla hamnade i bråk med deras mamma Helena så har barnen tydligt tagit sin mammas sida.

Istället för att gå på bröllopet tillägnade Anton och Annie dagen på ett lyxigt spa i Lysekil tillsammans med mamma Helena Hysén.

– Vi är på spa och bor i en svit. Vi dricker champagne och skall snart äta en trerättersmiddag. Vi njuter, sa Helena till Aftonbladet under lördagen.

FOTO: TT/Tommy Holl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…