Första bilderna från Carolas advent – så har du inte sett henne förut

Carolas advent har snart premiär.
Är du nyfiken på hur Carola Häggkvists egna program Carolas advent kommer att vara?
Få en första inblick – här kan du ta del av trailern!
Annons

Den 1 december har programmet Carolas advent premiär på TV3 och Viafree, där Carola Häggkvist får besök av ett flertal kända gäster hemma på sitt Steninge slott. I programmet kommer åtta artister att gästa Carolas julfirande: Sanna Nielsen, Andreas Johnson, Måns Zelmerlöw, Mariette Hansson, Plura Jonsson, Uno Svenningsson, Charlotte Perrelli och Anders Bagge. I varje avsnitt kommer även huvudpersonen själv att göra ett eget soloframträdande.

Annons
Annons

– Det här är bland det roligaste jag har gjort. Det känns så naturligt och äkta att jag glömmer bort att jag har kamerorna runt omkring, säger Carola Häggkvist i ett pressmeddelande.

I fyra avsnitt, vilket kommer att bli varje advent, bjuder Carola Häggkvist in åtta vänner till sitt hem i Steninge slottsby. Gästerna kommer då att umgås med Carola under en hel dag. De gör saker som att pyssla, sjunger och lagar mat tillsammans.

– Vi kommer samtala om minnen, traditioner och önskningar kring julens högtid. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att dela våra tankar med varandra än genom en måltid, sång och musik, säger Carola i pressmeddelandet och fortsätter:

Annons

– Det känns väldigt exklusivt och unikt att få bjuda tv-publiken på en sån här dag fylld av bra samtal och spännande musikaliska möten. Det har blivit många skratt och även en del tårar. Det är väldigt befriande och vackert att kunna mötas i en högtid som är så stämningsfull och varm. En högtid som är så mycket större än oss själva, det gör att man blir ödmjuk i hjärtat.

Duetter i ladan

Förutom en sololåt i varje program sjunger Carola även en duett med varje gäst inför publik inne i ladan i Steninge slottsby.

Annons

– Det är så otroligt roligt att få göra ett program med Carola och så grymma musiker. Vi har pratat om att turnera ihop som pantertanter när vi blir gamla. Det är ju långt dit, men detta gav definitivt mersmak. Jag njöt av varje sekund. Underbar julmusik i en fint utsmyckad lada. Kan det bli mer juligt, säger Charlotte Perrelli.

– Jag nobbade att sjunga tillsammans med Celine Dion i Globen men när Carola ville göra en duett med mig i sitt program kunde jag inte säga nej, säger Anders Bagge.

Som en extra bonus dyker ytterligare en gäst upp i varje avsnitt med en specialkunskap om julen att dela med sig av. Tv-kocken Jessica Frej står för all matlagning i programmet.

Annons

Carolas advent kommer skapa den ultimata julstämningen och ge tittarna gåshud. Vi är otroligt stolta över att kunna göra ett ärligt och personligt Viaplay Original med Sveriges största och mesta stjärna. Carola Häggkvist bjuder verkligen in till sitt hem och på sig själv. Carolas advent har alla förutsättningar att bli en ny jultradition, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Viaplay

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…