Följarnas upptäckt i Steffo Törnquists bild med TV4-kollegorna

Steffo Törnquists nya bild på Instagram med TV4-kollegorna får följarna att undra om hans klädval.
Nyligen arrangerade populära programledaren Steffo Törnquist en konferens hemma hos sig själv med TV4-kollegorna. Nu reagerar följarna på detaljen i bilden som Steffo publicerade under kvällen.
Annons

Programledaren Steffo Törnquist, 63, är inte bara en av de mest folkkära programledarna i Sverige – han är även en av de med tyngst cv:n. För 30 år sedan var han med när kanalen TV4 startade upp, och i hela 19 år har han synts som programledare i det populära tv-programmet Nyhetsmorgon. Han och parhästen  Jenny Strömstedt, 46, hyllas ofta för sina gemensamma sändningar.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Steffo uppdaterar flitigt sina sociala medier och nyligen publicerade han en bild på sin altan där en dyngsur filt ligger på ett bord. Till bilden skriver han att han har förberett för en TV4-konferens som ska äga rum hemma hos honom.

Annons

”Vi ska ha TV4-konferens hos mig i kväll och jag hade dukat asfint när störtregnet slog till. Två minuters inferno, in med tutti, porslin och dynor, duken får ligga och torka till sig i solen som kommer om en kvart. Älskart”, skriver Steffo till bilden.

Annons

I ett annat inlägg skriver han att han plockar både enris och smultron som ska användas till både eldning och dessert under kvällen med kollegorna. Samtidigt hintar programledaren om att det händer nya saker på TV4 snart.

”Ikväll ska vi svulla, tänka kreativa tankar och bolma garra samt ljuga en smula. Resultatet i en ruta nära dig i höst”, skriver Steffo.

”Har du ramlat?”

Senare samma dag har alla kollegorna samlats och Steffo publicerar ännu en bild med gänget. Däribland finns bland annat Jenny med maken Niklas Strömstedt, 60, med på bild.

Annons

”Mina NyMo-assistenter plus underhållning. Brakmiddag, proppmätt. Vi kom på en ide, tjohooo”, skriver Steffo Törnquist som själv sitter på en stol framför kollegorna och röker en cigarr.

I kommentarsfältet reagerar några på en detalj i Steffos utstyrsel.

”Oj, vilka moderna jeans du har!”, skriver en följare.

En annan följare hyllar programledaren ordentligt samtidigt som denne också uppmärksammar byxorna.

Annons

”Galet driven och över-rolig är du Steffo!!!! Dessutom har du nyanser i din personlighet och sätt att vara..!!!! Cigarrer, fina viner, matexpert och argumentera kan du bestämt! Men slitna jeans var nytt”, skriver följaren och en annan misstänker en olycka:

”Har du ramlat, hål på byxknät”

En tredje tycker att Steffo bör göra något åt sina håliga byxor:

”Laga dina byxor”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…