Följarnas kritik efter gravida Kenza Zouitens dyra barnbeslut

Gravida Kenza Zouiten om oron
Bloggaren Kenza Zouiten Subosic är snart klar med förberedelserna inför sonens ankomst. I ett blogginlägg visar hon upp nya barnkläder till sonen – och följarna reagerar starkt efter upptäckten.
Annons

Tidigare i år avslöjade bloggaren Kenza Zouiten Subosic, 28, att hon och maken Aleksander Subosic, 34, väntar sitt första barn. I samband med avslöjandet valde hon att berätta om deras långa kamp för att bli föräldrar. Paret hade försökt bli gravida under en längre tid och fick till slut ta till IVF. Men precis innan det tredje IVF-försöket blev Kenza gravid naturligt. Både följare och vänner har efteråt hyllat henne, och många har funnit ett stort stöd i sin egen gravidkamp.

Både på bloggen och på sin Youtube-kanal delar hon med sig om sin vardag och allt om graviditeten, vecka för vecka. Hon avslöjade bland annat att paret väntar en pojke, men att namnet inte är bestämt än. Kenza har hintat om att de har ett namn som de är ganska säkra på att det kommer bli, men att de vill se bebisen först innan de bestämmer sig.

Följarnas kritik efter Kenzas samarbete

Nu är det bara veckor kvar till sonen är här och paret blir föräldrar för första gången. I ett nytt inlägg på bloggen visar Kenza upp nya dyra barnkläder som sonen fått via ett samarbete, något som följarna inte är helt roade med.

Annons
Annons

”Skulle gärna vilja se sånt som ni själva har köpt och inte bara samarbeten. Det gör det lite mer speciellt på något sätt när man ser sånt som föräldrarna har valt ut med omtanke och köpt med egna pengar”, skriver en följare i kommentarsfältet.

En annan följare fortsätter:

Annons

”Burberry kit för 1799kr som du fått gratis pga samarbetet. Den som redan har mycket får mer och dessutom gratis. Skäms du inte när du gör reklam för dyra babykläder som du inte betalat för utan du FÅR BETALT för att göra reklam för?”.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…