Följarnas ilska efter My Martens bild på sonen: ”Osmakligt”

Följarnas ilska efter My Martens nya bild på sonen: ”Osmakligt”
My Martens berättar öppet om sitt liv på sin blogg och på sociala medier. Men nu har hennes följare reagerat över en bild på sonen Ludvig som hon lagt ut på bloggen. "Vad elakt att lägga upp den bilden på grabben", skriver en av My Martens följare.
Annons

Ensam mamma söker-profilen My Martens, 31, är flitig på sociala medier och bloggar ofta om sitt liv. Hennes följare har många gånger uppskattat att hon är transparent i sina blogginlägg, även om det som inte är så lätt.

Härom veckan berättade hon bland annat att hon och kärleken Jonas Wesslander, 43, tittar på hus tillsammans efter att ha bott ifrån varandra under en tid.

Annons
Annons

”Vilodag från träningen! Och en husvisning…  Jonas och jag det över mäktigheten för ett större, gemensamt boende -spännande!!!” skrev My Martens på bloggen då.

Men nu har influencern råkat i blåsväder efter ett blogginlägg där hon lagt upp en bild på sin son där han ser väldigt ledsen ut.

I inlägget berättar My Martens om sin helg som hon tillsammans med fästmannen Jonas Wesslander och sin 8-årige son Ludvig. Blogginlägget är fyllt av bilder från en rolig dag med fika och lekplats-besök. Men det är just den ledsna bilden som får följarna att se rött.

På bilden står barnet i en trappa på Arlanda och ska åka bort. Han ser åt sidan och ser ledsen ut. Bakom honom ser en leende My in i kameran.

”Sen…. Arlanda. Försenad flight och brutal separationsångest! Ledsen kille…. Ledsen Mamma. Men, snart ses vi igen. Nästa helg är det dop, och han är tillbaka hemma i Sthlm”, skriver My Martens.

Annons

Tycker bilden är elak

I kommentarerna får My Martens vass kritik för att hon valt att lägga upp den typen av bild på sitt barn.

Vad elakt att lägga upp den bilden på grabben.. Han är uppenbart ledsen och du står bredvid och flinar för en fin bild på bloggen… Mom of the year verkligen”, skriver en person.

Jag tycker det är så oerhört osmakligt att du lägger ut bilder på din son när han är ledsen. Hur ser du till hans integritet och känsloliv? I meningen efter gör du reklam. Avföljer dig”, skriver en annan.

Hänt har sökt My Martens.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…