Följarnas förvirring över Camilla Läckbergs nya tatuering

Camilla Läckberg tatuering i nacken
Camilla Läckbergs nya tatuering har fått hennes följare att undra. Vad menar hon och varför gjorde hon den? Se författarens nya gaddning här:
Annons

Författaren Camilla Läckberg, 44, har vid flertalet tillfällen delat med sig av bilder på nya tatueringar som hon gjort. Flera gånger har tatueringarna haft koppling till maken Simon Sköld, 32, och deras kärlek.

I juni förra året delade Camilla Läckberg ett inlägg där hon visade upp att hon förevigat sin make på sin kropp i form av en intim tatuering. I ljumsken tatuerade hon i in Simons namn ihop med en duva.

Samma månad visade Camilla upp ännu en kärlekstatuering. Denna gången en partatuering som hon och maken gjort för att fira sin första bröllopsdag.

Igår var vi och gjorde en ”Couples tattoo” för att fira vår första bröllopsdag. Vi gjorde en matchande låtrad från en av låtarna från bröllopet. Fast i noter, inte text. Jag på insidan armen, Simon på foten”, skrev Camilla Läckberg då på Instagram.

Partatueringen blev uppskattad av Camilla Läckbergs följare, som överöste henne med komplimanger för den nya gaddningen.

”Men åh va fint”, skrev en följare.

”Snyggt”, tyckte en annan.

Delade meningar från Camilla Läckbergs följare

Nu har Camilla Läckberg återigen tatuerat sig, vilket hon delar med sig av i ett inlägg på Instagram.

”Blev en ny tatuering idag. Svenska Akademins motto: ”Snille & Smak”. Kände mig träffad liksom”, skriver Camilla Läckberg.

På bilden visar Camilla upp tatueringen som är en snirklig text i nacken. En text som gjort många följare förvirrade. I kommentarsfältet frågar sig flertalet följare vad Camilla Läckberg menar med tatueringen.

”Men va?”, skriver en.

”Förstår inget. Vad är det som är så roligt med en tatuering?”, skriver en annan.

”Varför?”, frågar sig ännu en.

Camilla Läckbergs nya tatuering möts dock inte bara av frågor. Kommentarsfältet fylls även av skrattande emojis och hyllningar från personer som tycker att Camillas tatuering och inlägg var roande.

”Klockrent!”, skriver en följare.

”Härligt Camilla”, skriver en annan.

FOTO: TT/Mega, TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…