Följarnas chock efter upptäcken i Caroline Kejberts bild på Wilda

Följarnas chock över likheten mellan dottern Wilda och Joacim Rickling
I en ny bild som TV4-mamman Caroline Kejbert delat på sig själv och dottern Wilda är hennes följare inte sena med att notera en specifik detalj.
”Otroligt lik”, menar en.
Annons

Caroline Kejbert, 29, och Joacim Rickling, 28, träffades i Bonde söker fru 2017, där Caroline var en av tjejerna som tävlade om att fånga Joacims hjärta – och när säsongen led mot sitt slut stod det klart att Joacim funnit kärleken i Caroline. När inspelningarna var över dröjde det inte lång tid tills paret flyttade ihop.

För den som inte kunde få nog av Caroline och Joacims kärlekssaga gick det efter Bonde söker fru att följa paret i deras egna tv-serie Bondeparet på TV4 play. I programmet fick tittarna främst följa med i parets renovering av Tuna gård för att förvandla det till sitt drömhem.

Annons

Sommaren 2018 delade paret med sig av den glada nyheten att de väntar barn.

Annons

”Inflyttade och klara på Tuna Gård och fyllda med kärlek starkare än någonsin kände vi för att inleda ett nytt äventyr. Vid årsskiftet väntar vi vår lilla bondebebis”, skrev Caroline i ett inlägg på Instagram då.

Och den 3 januari 2019 kom deras dotter som fått namnet Wilda till världen.

Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”, skrev Joacim i ett inlägg på sin Instagram när han delade med sig av den gala nyheten.

Följarna påpekar likheten mellan Wilda och Joacim

Caroline har delat en bild av sig själv och dottern Wilda, och flera av hennes följare är eniga om en specifik detalj som går att tyda i bilden – att Wilda är väldigt lik sin pappa Joacim.

Den där lilla sötnosen är väldigt lik sin pappa. Ni är så fina.

Annons

Wilda är så söt o lik sin pappa!”

Wilda är otroligt lik sin pappa, fina ni

Någon är mycket lik sin pappa här

Pappa upp i dagen, är lilla Wilda.

Men de finns också de som tycker att Wilda är slående lik sin mamma.

Tycker Wilda liknar sin mamma upp i dagen på detta kortet”, skriver en.

Annons

Wilda är lik sin mamma”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…