Följarna rasar efter upptäckten i Bianca Ingrossos bild: ”Usch”

Bianca Ingrosso anklagas för att ha använt Photoshop
En ny bild på Bianca Ingrossos Instagramkonto får hennes följare att tro att hon har retuscherat sig själv smalare. Nu riktas skarp kritik mot Kanal 5-profilen.
Annons

För Bianca Ingrosso, 24, har det varit ett intensivt år med kärlekslivet. För fyra månader sedan valde hon och Phillipe Cohen, 24, att göra slut efter fem år tillsammans. Förra veckan berättade de att de återigen är ett par och att de ska ge förhållandet ännu en chans.

 

Annons

I en video på sin Youtube-kanal berättade Wahlgrens värld-profilen nyligen att hon trots kärlekslyckan inte mår så bra. Anledningen till detta är att hon jobbar väldigt mycket.

Annons

– Jag är bara fett skör, jag vet inte om det är mina hormoner eller om det är stress överlag som jag inte klarar av så mycket längre, säger hon i videon.

Följarna tror att Bianca Ingrosso använder Photoshop

Bianca Ingrosso är van vid att vara i hetluften. Sedan hon berättade att hon återigen är tillsammans med Phillipe Cohen är det flera av hennes följare som kritiserat förhållandet.

– Ni har ingenting med det här att göra. Verkligen ingenting med det här att göra, sa hon i ett avsnitt av podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B.

Nu riktar följarna ännu en gång kritik mot Bianca Ingrosso, men den här gången handlar det om att många tror att hon har retuscherat en bild som hon la ut på Instagram tidigare i veckan. På bilden är en stege i bakgrunden sne på ett sätt som får fansen att tro att hon har gjort sin arm mindre.

Annons

Bianca har i många år varit öppen med att hon lider av ätstörningar. Hennes följare anser att retuscheringen bidrar till den kroppshets som ligger till grund för sjukdomen.

”Hur kan du skriva älska er kropp och sånt och sedan photoshopa dina bilder”, skriver en följare.

”Du kommer tappa följare och folk tappar respekt för dig och blir dessutom besvikna för du som skulle vara en sådan förebild ang bulimi osv osv. Det är tydligt att vissa bilder är redigerade. Usch”, skriver en annan.

”Men för i helvete sluta ljug nu att du inte retuscherar dina bilder. Vi är för fan inte blinda??? Det syns klart o tydligt att det är en failad photoshopad bild. Acceptera o gör inte om det bara. Annars fortsätt göra det men kalla inte dig för förebild, och använd inte din bulimi som ursäkt till allt”, skriver en tredje.

Bianca Ingrosso har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

Annons
View this post on Instagram

Black & white 🖤

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…