Följarna jublar över Tess Merkels förvandling: ”Wow”

Tess Merkels förvandling
På Instagram visar artisten Tess Merkel Solomons upp sin förvandling – och hyllas av följarna.
”Wow!”, skriver en imponerad följare.
Annons

Artisten Tess Merkel Solomons, 49, slog igenom med Alcazar redan 1998. Efter att discogruppen gjorde sitt sista framträdande i slutet av förra året har Tess fortsatt att synas och höras på bland annat sina sociala medier och i Berghagen och Tess – en podcast som hon har tillsammans med Malin Berghagen, 53.

Annons

Sedan 2017 är Tess Merkel gift med Kenny Solomons, 33. Förra hösten var paret öppna med att de genomgått en svår kris och att paret under en period på tre månader knappt pratade med varandra överhuvudtaget. Det var när Kenny tillfälligt hoppade in för Tess poddkollega Malin Berghagen som makarna i ett avsnitt av Berghagen och Tess pratade ut.

När Hänt träffade Tess och Kenny kort därpå berättade de om förhållandet efter den tidigare krisen.

Annons

– Vi är precis som vanliga människor som älskar varandra. Man krisar ibland, man bråkar ibland, men det bästa är väl ändå att vi landar tillsammans. Det är inget breakdown, det är ett break-through!, sa Tess då.

Även på artistens Instagram ser parets kärlek ut att blomstra då Tess Merkel flitigt laddar upp bilder på sig själv och maken Kenny och kommentarsfälten fylls ofta med hejarop från följarna.

Hyllas för förvandlingen

Men nu är det en bild på Tess Merkel själv som får hennes följare att applådera. På en bild visar artisten nämligen upp sin förvandling – och följarna älskar det. På bilden syns Tess med en ny frisyr och beskriver det själv som en ”iskall uppfräschning” och skriver att hon även suttit i löshår. I kommentarsfältet ses både kändisar och Tess följare ge komplimanger för förändringen.

Annons

”Såå fin”, skriver artisten Jessica Andersson följt av tre emojis med hjärtögon.

”Så snyggt!” skriver författaren Alexandra Pascalidou.

”Fan vad snyggt!”, följt av tre hjärtemojis skriver tv-profilen och poddaren Ann Söderlund.

Och flera av Tess följare stämmer in:

”Snyggt, passar dig perfekt”, skriver en.

Annons

”Åh vad vacker frisyr och färg på en vacker kvinna”, skriver en annan.

”Wow!”, skriver ytterligare en.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…