Följarna häpnar efter upptäckten i Pernilla Wahlgrens nya bild

Linus Wahlgren och Oliver Ingrosso
Pernilla Wahlgrens bild på sina söner Oliver och Benjamin Ingrosso tillsammans med lillebrodern Linus Wahlgren har fått stor uppmärksamhet. Detta efter att flera personer lagt märkt till samma detalj.
Annons

Artisten Pernilla Wahlgren, 51, har haft ett hektiskt schema det senaste året med succéshowen Kort, glad och tacksam, inspelningen av Kanal 5:s realityserie Wahlgrens värld och planeringen av den nya showen Hybris. Hon är även väldigt aktiv på sina sociala medier, där hon flitigt visar upp sina barn och resterande familjemedlemmar, bland andra sin bror Linus Wahlgren, 42.

Annons

Linus Wahlgren är en av de mer anonyma medlemmarna i familjen Wahlgren. Han satsar hårt på sin skådespelarkarriär och syntes i december förra året i julkalendern Storm på Lugna gatan.

Pernilla Wahlgrens äldsta söner Oliver Ingrosso, 29, och Benjamin Ingrosso, 21, sysslar båda med musik och Benjamin vann så sent som i augusti pris på Rockbjörnen för ”årets manliga liveartist”. I juli släpptes 21-åringens senaste låt Costa Rica, som har hyllats av många personer i sociala medier. Att låten handlar om ex-flickvännen Linnea Widmark, 23, är inte svårt att lista ut, då Costa Rica är en av de platser som Linnea älskar att besöka.

Annons

På en av Pernilla Wahlgrens senaste bilder på Instagram är hon på en middag med Linus Wahlgren och sönerna Oliver och Benjamin Ingrosso. Till bilden skriver hon att hon är lyckligt lottad som har sån fin familj.

”Lyckos mig som har så många fantastiska män i mitt liv!”, skriver hon till bilden.

Följarnas ord efter upptäckten i Pernilla Wahlgrens bild

Kommentarer om att Oliver, Benjamin och Linus är väldigt lika varandra har fullkomligen vällt in efter att Pernilla Wahlgren la upp bilden. Det är två av dem som vissa tycker är extra lika varandra – nämligen Linus Wahlgren och Oliver Ingrosso.

Annons

”På denna bild är Linus och Oliver så otroligt lika varandra”, kommenterar en.

”Lustigt att alla vuxna i familjen Wahlgren och Ingrosso ser ungefär lika gamla ut”.

”Otroligt lika också”, skriver en annan.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/EEROBILD AB IBL/ TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…