Följarna häpnar efter bilderna – Peg Parnevik visar förvandlingen

Följarna häpnar efter nya bilderna – Peg Parnevik visar upp förvandlingen: ”Helt galet”
I sommar är Peg Parnevik ute på olika spelningar i Sverige och har passat på att genomföra en utseendeförändring som nu hyllas av hennes följare.
Annons

Peg Parnevik, 23, är före detta golfproffset Jepser Parnevik, 54, och Mia Parneviks, 51, äldsta barn. Tillsammans med sina yngre syskon Penny, 22, Philippa, 19, och Phoenix, 18, har hon vuxit upp i Florida i USA.

Annons

Hela familjen blev än mer välkända i Sverige efter att deras realityserie Parneviks började sändas på TV3. Sedan dess har Peg bland annat startat en egen podcast tillsammans med Penny, vid namn Pillowtalk.

I podcasten pratar de om allt mellan himmel och jord. Det kan handla om saker som händer i deras vardagsliv, frågor från lyssnare eller ämnen som de brinner för och vill prata ut om.

Annons

I ett avsnitt som släpptes i maj i år pratar de bland annat om skönhetsnormer och utseendefixering. Det var då som Peg avslöjade för lyssnarna och sin syster att hon gjort botox.

– Fast Penny, okej, jag har gjort botox, det kan jag säga, sa Peg och fortsatte:

– Jag förstörde min hy när jag var yngre, jag hade aldrig solkräm, någonsin. Men jag tror att det är en myt om att botox på något magiskt sätt löser allt i ditt ansikte. Jag ville ju bara få bort mina linjer. Det är ju inte som att man gör det varje månad, knappt varje år. Men jag ville få bort de linjerna för jag insåg att det här kommer bli djupare och djupare.

”Helt galet vacker”

Peg drömmer om att bli en framgångsrik artist och har släppt låtar som singelartist. Men under våren bildade hon också musikduon GAMMAL tillsammans med Pontus Pettersson.

Under sommaren är Peg ute på turné och gör spelningar på olika platser runt om i Sverige. Under helgen kommer hon till exempel att uppträda på Furuviksparken i Furuvik.

Annons

I samband med sommarspelningarna har artisten även passat på att göra en förändring med sitt utseende och har färgat sitt annars helblonda hår. I ett inlägg på Instagram visar hon upp resultatet.

”Här står jag och ser söt ut i lila hår”, skriver Peg Parnevik till bilden där hon ler stort och tittar in i kameran med lila lockar i håret.

View this post on Instagram

me being cute with purple hair 💜💜💜

A post shared by Peg Parnevik (@pegparnevik) on

Många hyllar utseendeförändringen i kommentarsfältet.

”Du är ju helt galet vacker”, skriver en följare och flera stämmer in:

Annons

”Woow du passar verkligen så bra i det”

”Fantastiskt!! Det är som att du var född med lila hår”

Pojkvännen Filip Lamprecht, 22, har också kommenterat med tre röda hjärtan och även artisten Wiktoria Johansson, 22, passar på att kommentera på bilden:

”Woooow”.

FOTO: Instagram, Carolina Byrmo/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…