Felix Almsveds egna ord om regelbrottet i Bachelor 2019

Felix Alsmved svarar på kritiken.
Felix Almsved bröt mot reglerna när han kontaktade tjejer som åkt ut ur Bachelor under själva inspelningen.
Nu ger han sin syn på saken.
– Jag tycker inte att det kan misstolkas till något flirtande, säger han till Hänt.
Annons

Bachelorn Felix Almsved, 27, bröt mot reglerna när han kontaktade utröstade Eleonor Lagerkvist på Instagram. Detta reagerar tjejerna starkt på i extraprogrammet Bachelor – Tjejerna avslöjar allt.

– Jag tyckte att det var jätteoklart. Han får inte ens följa mig, han ska inte vara där inne och kolla, säger hon i programmet och fortsätter:

Annons

– Egentligen var det inte någon stor grej det han skrev, jag hade lagt ut en Instagramstory. Sedan kommenterade han med en smiley, ”100 procent” svarade han på min story.

Annons

I studion kommer det fram att fler tjejer blivit kontaktade av Felix efter att de åkt ut, vilket upprör de andra tjejerna. Saken diskuteras och flera av tjejerna är eniga i att de inte tycker att Felix kontaktsökande var okej – och de frågar sig om det var värt det för honom att bryta mot reglerna.

För Hänt har TV4 tidigare i veckan berättat att Felix regelbrott förvånade produktionen, men att de valde att låta det gå för den här gången.

”Det överraskade oss att Felix visade sig vara så busig att han bröt mot våra regler. Men det var ändå så pass harmlöst, en snabbreaktion på en instastory, att vi valde att inte vidta några disciplinära åtgärder denna gång. Men hade det upprepats skulle vi kanske behövt ta i med hårdhandskarna”, skrev Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor, i ett mejl till Hänt.

Felix syn på saken

När Hänt kontaktar Felix Almsved förklarar han hur han ser på att han reagerade med en smiley på Eleonors Instagramstory.

Annons

– Jag tycker inte att det kan misstolkas till något flirtande eller hålla något vid liv, utan jag och Elli förstod att det var en respektfull vänskap som kunde fortsatt men när andra tjejer får höra det kan det såklart misstolkas.

Han drar en jämförelse med att de finns tjejer som tackat nej till att dejta Simon, men som ändå pratar med honom som en vän.

– Precis som att tjejerna respektfullt pratar med Simon och behåller vänskap trots att de tackat nej till honom, om man ska jämföra det med något, säger han.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…