Farmen-Simon Axelssons ilska efter Momma Merzis beslut

Simon Axelsson farmen
Simon Axelsson får ett vredesutbrott i kvällens avsnitt av Farmen.
Anledningen är ett beslut från storbonden Momma Merzi.
– Det tycker jag är jävligt fegt, säger Simon i programmet.
Annons

Farmarna har anlänt till gården och säsongen är i full gång. Trots att det bara är andra veckan är programmet redan fullt av både intriger och romansrykten bland deltagarna. 

Den här veckan är Momma Merzi, 30, utsedd till storbonde. Han är den som bestämmer allt på gården och den som fördelar arbetet mellan farmarna. Han ska också se till att alla uppdrag utförs samt välja ut kämpar som måste slåss för sin överlevnad på Farmen. Just den här veckan är lite speciell och Momma ska välja ut två deltagare som måste lämna gården. Dessa deltagare kommer att hamna på Torpet, dit alla som har blivit utslagna hamnar. Inför beslutet resonerar storbonden kring det han måste göra. 

Annons

– Fördelarna med att vara storbonde är att du har immunitet, du kan smida planer framöver och skicka ut dem du anser är ett hot. Men nackdelen med att vara storbonden är att du skickar ut massa folk ur tävlingen som riskerar att komma tillbaka och då har du ovänner, säger han. 

Annons

Momma Merzi väljer sin största konkurrent

När programledaren Paolo Roberto, 50, dyker upp på gården måste Momma meddela sitt beslut framför hela gruppen. 

– Har det varit ett tufft beslut att ta? frågar Paolo Roberto.

– Både ja och nej. Men det är beslut som måste fattas, svarar Momma.

Han säger att han har tagit sitt beslut baserat på att den här personen helt enkelt är hans största konkurrent och det största hotet på gården. 

– Den första personen jag har valt är Simon, säger han och syftar på Simon Axelsson, 25. 

Annons

Simon Axelssons ilska efter beslutet

Och det är inte en glad blivande torpare som gör sig redo att lämna Farmen. 

– Han säger att jag är det största hotet men det kan jag inte riktigt vara. Det vet alla här att jag är inte det största hotet, men han vågar inte ta det största hotet och det tycker jag är jävligt fegt.

Han lämnar gruppen och en stor smäll hörs. Hela gruppen av farmare vänder sig om för att se vad som har hänt och där ligger en stor mjölkkanna nedsparkad. 

– Jag ser det som en jättestor förlust att jag behöver lämna Farmen nu. Men vad ska jag göra? Jag kan inte göra någonting åt saken, säger Simon efteråt. 

Farmen sänds måndag till torsdag klockan 19.30 på samt söndagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Annons

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…