Farmen-Karin Ström visar upp nya pojkvännen Joakim

Karin Ström och pojkvännen Joakim Svärdfeldt.
NU GRATIS

Nytt jobb – och ny pojkvän.
Det har hänt mycket i Karin Ströms liv efter Farmen.
– Vi är som ett gift par och fortfarande som nykära, säger hon till Hänt.
Slå på ljud

TV4-tittarna lärde känna Karin Ström, 33, i våras.

Hon var då med i Farmen och under några spännande veckor tävlade hon om titeln Årets farmare.

Karin har tidigare synts i dokusåpan Big brother där hon var med 2015. Till vardags har hon arbetat som soldat och flygvärdinna.

Men nu tar Karin Ström en ny riktning i livet – både yrkesmässigt och privat. För Hänt berättar hon om nya jobbet – och nya kärleken.

Det här är Karin Ström

Ålder: 33.
Bor: Stockholm.
Gör: Jobbar som mäklarassistent.
Familj: Blir snart sambo med kärleken Joakim Svärdfeldt, 28.

Hej Karin! Hur mår du?

– Det är bara bra.

Hur har livet varit efter Farmen?

– Det har varit ganska omtumlande för mig. Jag jobbade som flygvärdinna innan Farmen och efter det började jag i en ny bransch. Så nu har jag jobbat ett tag som säljare inom bilbranschen. Det är jätteroligt. Men jag ska faktiskt säga upp mig i nästa vecka för att jobba inom fastighetsbranschen istället. Jag börjar jobba som mäklarassistent i sommar fram tills årsskiftet. Sedan får jag se hur det känns efter det och eventuellt börja i mäklarskolan i januari. Det börjar ordna upp sig för mig, haha.

Så träffade Karin pojkvännen Joakim

Under Farmen spekulerades det i en romans mellan Karin Ström och Daniel Tholén. De hamnade senare i tjafs, men återförenades efter programmet.

NU GRATIS
Farmen-Daniels nya kärleksbesked – efter tuffa uppbrottet från barnens mamma

Nu går dock Karin Ström på kärleksmoln.

Berätta om din nya kärlek, Joakim Svärdfeldt.

– Vi träffades i november förra året och vi dejtade i några månader. Sedan blev vi ihop. Vi är som ett gift par och fortfarande som nykära. Det är jättemysigt.

Joakim Svärdfeldt och Karin Ström.

Karin och Joakim.

Hur träffades ni?

– Innan inspelningen av Farmen hade vi matchat på Tinder. Sedan tog jag bort Tinder under Farmen. Men under hösten efteråt hade jag lite tråkigt, så jag laddade ner det igen. Då matchade vi, men skrev till varandra på Instagram istället. Sedan såg vi varandra på en restaurang på stan av en tillfällighet, men då sa vi inget. Men sedan skrev han och undrade om det var mig som han sett på restaurangen. Veckan efter det sågs vi och efter det har vi hängt ihop.

Ska ni flytta ihop?

– Ja, vi är väl i den svängen just nu. I och med att jag ska börja jobba i Solna och han bor där så kommer jag att flytta in till honom. Det blir jättemysigt!

NU GRATIS
Så gick det sen för Farmen-deltagarna 2021 – ny kärlek, fortsatta bråk och barnbesked

Finns tankar på att skaffa barn?

– Jag tror vi tar en sak i taget, haha. Jag ska ju gå i skola nu nästa år och han är fem år yngre än mig. Men kanske om några år. Vi får se.

Hur ser sommaren ut?

– Jag börjar mitt nya jobb den första juli. Sedan så ska jag ha semester. Då ska vi åka till Västkusten där jag kommer ifrån. Sedan ska vi åka till Grekland, jag och Joakim. Vi ska åka till en grekisk, romantisk ö. Det blir härligt!

Foto: TV4 & Instagram

SENASTE NYTT!