Fansens oro efter Jonna Lundells bild på Lunabelles barnrum

Fansens oro efter Jonna Lundells bild på Lunabelles barnrum
Jonna och Joakim Lundell har varit mitt uppe i att renovera sin stora villa i Norrköping under en väldigt lång tid. Men nu verkar det som att dottern Lunabelles egna rum har kommit i ordning – men fansen reagerar starkt på en detalj i rummet.
Annons

Det var i oktober förra året som Youtubestjärnorna Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, fick sin efterlängtade dotter Lunabelle.

Paret hade tidigare varit öppna med deras fem år långa kamp av ofrivillig barnlöshet. Men drömmen gick i uppfyllelse och sedan dess har fansen kunnat följa med i Lunabelles uppväxt då hon ofta syns i sina föräldrars sociala medier – hon har till och med sitt eget Instagramkonto med många följare.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Nu när familjen Lundell har blivit tre personer har de också bestämt sig för att låta fansen komma dem ännu närmre. Nyligen var det premiär för deras egen realityserie Familjen Lundell på Dplay.

Annons
I februari förra året började paret att renovera sitt nyköpta hus i Norrköping. Det visade sig bli en lång resa och än idag är de inte helt klara. De har stött på många hinder på vägen och blivit av med miljontals kronor. I den nya serien får fansen bland annat en inblick i hur påfrestande det kan vara för en relation att leva mitt i en renovering.

– Allt som händer med bygget och allt som har hänt, det har påverkat vår relation, det har påverkat allting i stort sett, säger Jonna i tv-serien Familjen Lundell.

”Blir ju nervös”

Renoveringen fortsätter och nu har Lunabelles egna rum börjat komma i ordning. På Instagram publicerar mamma Jonna en bild från dotterns nya sovrum.

Annons

”En sänghimmel kvar och lite saker till fönstren sen har lillan äntligen ett färdigt rum!”, skriver Jonna till bilden där det syns ett rum i rosa, vita och gråa nyanser.

På väggen finns ballonger och Lunabelles egna namn i stora bokstäver. I barnsängen ligger några gosedjur och i hörnet skymtar en fåtölj med en stor nallebjörn.

Annons

Det svämmar över med kommentarer om hur fantastiskt fint rummet är och hur lyckligt lottad Lunabelle är.

”Jag tror ni har Sveriges finaste och lyxigaste barnrum. Varje barns dröm liksom”, skriver en följare.

Men inte alla kommenterar är helt positiva. Över sängen på väggen hänger också en stor, silvrig krona – vilket oroar några följare.

Annons

”Jättefin. Men det kan vara farligt att ha kronan över sängen ifall den skulle ramla ner och skada Lunabelle”, skriver en följare och andra undrar om den verkligen sitter fast:

”Sitter verkligen kronan ovanför sängen fast ordentligt? Man blir ju nervös”

”Den där grejen ni har ovanför sängen kan inte den ramla ner på Lunnabelle?”

Annons

Sedan finns det följare som direkt kopplar Lunabelles nya rum till en annan profil – nämligen Elena Belles, 34, dotter Luna.

”Oj va likt det var Elena Belles bebis rum”, skriver en följare till Jonna Lundells bild.

Elena Belle fick sin dotter 2017 och samma år publicerade hon en bild från bebisrummet på sin Instagram.

Elena Belles dotter Lunas rum
Elena Belles dotter Lunas rum

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…