Fansen om Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons relation

Fansen om Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons relation
Under julen avslöjade Sigrid Bernson och Robin Bengtsson att det är annat än vänskap mellan dem.
Efter deras kärleksavslöjande delar fansen med sig av sin syn på relationen.
Annons

Under julen gick Sigrid Bernson och Robin Bengtsson ut med att de funnit kärleken i varandra. Det nyblivna paret tävlade ihop i TV4:s Let’s dance under våren 2019, och strax innan programmet hade premiär gick Robin ut med att han och sin tidigare fästmö valt att gå skilda vägar.

Annons

Även Sigrid var nybliven singel efter att relationen med Samir Badran tagit slut i början av året.

Det uppstod snabbt kärleksrykten kring Sigrid och Robin under deras medverkan i Let’s dance, något som de båda bestämt dementerade då.

– Jag kan tycka att det är lite töntigt att det alltid i Let’s dance ska bli de ryktena, sa Sigrid Bernson till Hänt då.

Annons

Dementerade ryktena

Trots att de båda menade att det inte fanns annat än vänskap mellan dem fortsatte romansryktet bland tittarna under Let’s dance gång. Och ryktet har aldrig riktigt dött ut oavsett hur många gånger de har försäkrat sina fans om att de bara är vänner.

När det var dags för Melodifestivalens pressträff för några veckor sedan avslöjade Robin Bengtsson för Hänt att han inte längre var singel. Vem han hade träffat ville han inte avslöja, men det räckte för att spekulationerna skulle få fart igen.

Fansens reaktion på relationen

Men trots att Sigrid och Robin nekat till att det skulle finnas kärlek mellan dem gick de under julafton ut med den verkliga sanningen. På en bild som Sigrid publicerat på Instagram kysser de varandra. Därefter syntes många glada fans bland kommentarerna i kommentarsfältet.

Även Robin har därefter delat med sig av bilder på Sigrid, och i det senaste inlägget där vi ser Robin och Sigrid tillsammans med hans familj i skidbacken, finns det flera fans som ger sin syn på den nya relationen.

Jag har alltid tänkt att ni två skulle bli ihop”, skriver en.

Annons

Ni är ett stiligt par”, skriver en annan.

Du och Sigrid Berntsson passar så bra ihop”, skriver ännu en.

Även på Sigrid Bernsons första kärleksbild med Robin Bengtsson finns det många som delar med sig av sina tankar kring relationen.

Ja visste det va kärlek där… sagt länge ..”, skriver en.

Men vilket par!!! Så självklart på något sett”, skriver en annan.

Annons

Åh, jag visste det! Så fina ni är tillsammans”, skriver ännu en.

Så jäkla roligt!!!! Grattis! Ni passar som handen i handsken!!!”, skriver en till.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…