Fansen häpnar över detaljen i Bianca Ingrossos nya bild

Bianca Ingrossos bild får följarna att häpna
En ny Instagram-bild på Bianca Ingrosso får hennes följare att häpna.
”Sluta”, skriver en chockad följare.
Annons

Tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso, 24, har många järn i elden. Just nu är hon aktuell med en ny pågående säsong av realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 där tittarna kan följa henne och mamma Pernilla Wahlgrens, 51, upptåg.

Annons

Förutom Wahlgrens värld har Bianca nyss avslutat inspelningarna av vårens kommande säsong av Talang på TV4. I programmet sitter Bianca i juryn tillsammans med David Batra, 46, Lagaylia Frazier, 58, och Alexander Bard, 58. Men att vara med i tv-program är bara en bråkdel av Bianca Ingrossos jobbvardag. Förutom att driva sina sociala medier har Bianca även ett eget sminkmärke – Caia Cosmetic. Sminkmärket släpptes för ett år sedan och gjorde stor succé på direkten.

Bianca Ingrossos framgångsrika karriär innebär att en stor del av hennes tid läggs på just arbete. Influencern har tidigare varit öppen med sitt mående och då berättat att hon kämpar med bland annat stress. Under en intervju med TV4:s Nyhetsmorgon från i somras förklarade Bianca att många ibland uttrycker sin oro för hennes välmående – men gav samtidigt ett lugnande besked.

Annons

– Jag behöver inte så mycket för att återhämta mig. Det är många som oroar sig för att jag behöver ta ledigt i månader, men det behöver inte jag. Jag är inte en sådan person. Jag behöver 20 minuter om dagen då jag bara kanske får snacka skit med mina kompisar eller sova eller kolla stories eller något sådant där. Och sedan gå till min terapeut och äta god mat, berättade Bianca Ingrosso.

Följarnas reaktion på Biancas bild

Bianca Ingrosso som till vardags har fullt upp skriver nu på Instagram att hon har en lugn helg framför sig.

”Fredag”, skriver Bianca med en dansande emoji och forsätter berätta om helgens lugna planer:

”Den här helgen kommer jag tillbringa min tid i soffan kollandes på Netflix och baka några utsökta bullar”

Annons

Men det är inte texten om Biancas lugna helgplaner som får följarnas stora uppmärksamhet. På bilderna ses Bianca nämligen posera i en rosa tyllklänning och det ovanliga klädvalet får hennes följare att häpna.

”Vänta….WOOOW”, skriver en följt av tre hjärtemojis.

”Okej sluta, ge mig den klänningen”, skriver en annan.

”Vilken klänning”, kommenterar en tredje följt av eld-emojis.

”Du ser ut som en prinsessa!”, skriver en fjärde och flera stämmer in.

Annons

Även pappa Emilio Ingrosso, 54, kommenterar sin dotters bild med flera uppmuntrande emojis.

FOTO: TT/Cornelia Nordström, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…