Fansen häpnar över Carola Häggkvists drastiska förvandling

Carola under Eurovision song contest
Den folkkära artisten Carola Häggkvist är just nu i Israel och supportar Melodifestivalen-vinnaren John Lundvik som ska tävla i Eurovision song contest. Nu visar hon upp sin utseendeförändring för världen.
Annons

Carola Häggkvist, 52, slog igenom i Melodifestivalen med låten Främling för 35 år sedan och är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon har tidigare medverkat i Så mycket bättre 2015 på TV4, och på grund av det stora intresset för Carola, förlängdes hennes avsnitt med en halvtimme.

Hon har tidigare berättat i en intervju med DI Weekend att hon får mängder av jobbförfrågningar, men tackar nej till 90 procent av dem, trots att hon erbjuds miljonbelopp. När artisten blev tillfrågad om att vara med i Så mycket bättre 2015, förhandlade hon till sig dubbelt arvode innan hon skrev på för TV4:

– När de frågade om jag ville delta i Så mycket bättre sa jag att de fick dubbla arvodet.

Hon fortsätter:

– Men jag har ju förmånen att jag kan göra det. Jag vet mitt värde. Man måste våga vänta in det som känns rätt och ta tillit till att det kommer att gå bra.

Trots att hon ofta tackar nej till erbjudanden, är hon nu i Israel och supportar Melodifestivalen-vinnaren John Lundvik. 

– Det har varit så mycket politiskt med Eurovision de senaste åren. Johns låt är rätt i tiden just nu, med sin glädje och värme, säger Carola till Expressen.

Carola Häggkvists stora förvandling

I ett inlägg på Instagram visar Carola nu upp sin förvandling för världen, och följarna häpnar över resultatet.

”Möt mitt nya jag – Afrika-inspo från Zoe och mina vänner på Ölandsgatan 48 African Magic hårsalong!!”, skriver hon.

Carola har permanentat sitt hår och nu fylls hennes kommentarsfält med kärlek från följarna.

”SHIIIIIT VA SNYGG I HÅRET DU ÄR!”, skriver en följare.

”Det där håret är helt underbart, absolut underbart, och det passar dig på otroligt bra också. Vilt och tufft precis som hela du!”, flikar en annan följare in.

FOTO: Cornelia Nordström / EXP / TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…