Familjen annorlunda-Madeleine Ilmrud till sjukhus med smärtor

Madeleine Ilmrud om smärtorna efter dotterns födsel
Familjen annorlunda -profilen Madeleine Ilmrud fick nog av den svåra smärtan som höll henne vaken på nätterna.
Nu har hon bestämt sig för att göra något åt saken.
"Jag måste verkligen", skriver tv-profilen.
Annons

Tv-mamman Madeleine Ilmrud, 36, födde sitt elfte barn för fyra månader sedan. Bebisen har fått namnet Livia-Leonore. Madeleine blev ett känt ansikte under sin medverkan i realityserien Familjen annorlunda. Där fick tv-tittarna följa henne, maken Mikael Ilmrud, 40, och deras stora familj. Madeleine har tre barn från ett tidigare förhållande och med Mikael har hon åtta barn.

Annons

Efter Livia-Leonores födsel har babylyckan varit stor – men det har också funnit mörka moln på himlen för Madeleine.

Annons

Kanske är dags att byta ut den här skruttiga kröppen nu. Fasen är det inte det ena så är det något annat”, skriver hon på sin blogg.

På bloggen berättar hon om ett besök hos gynekologen förra veckan, något hon tyckte var mycket jobbigt.

Det var sååå jobbigt! Mycket psykiskt jobbigt. Kände mig utelämnad och rädd. Bara ordet cellförändringar får mig att vilja kräkas. Jag var livrädd under hela undersökningen. Jag vet att cellförändringar INTE behöver vara cancer, jag vet det. Och jag vet också att man inte ska tänka det värsta. MEN det är ju inte konstigt om man gör det”, skriver hon på bloggen.

Efter undersökningen har Madeleine Ilmrud mått dåligt och oroar sig för provsvaret – som kommer att anlända strax innan jul.

Annons

Som om inte detta vore nog har hon fått stora smärtor i sitt ben. Detta beror på att hon har flera åderbråck på ena benet som på sista tiden gjort så ont att hon har svårt att sova.

I flera nätter har jag alltså vaknat på natten av att jag har ont i benet. Värkt som tandvärk fast i benet, eller som ordentlig växtvärk”, skriver Madeleine.

Vaken på grund av smärtan

I förra veckan bestämde sig Madeleine Ilmrud att hon behövde få hjälp mot smärtan som håller henne vaken. Hon uppsökte akuten för att få hjälp. Där fick hon röntga benet och lyckligtvis visade det sig att det inte är några proppar som orsakar smärtan.

Annons

Men däremot så har jag ju problem med benet och det tyckte han definitivt att jag skulle ta tag i. Klaffarna i benet funkar inte som de ska och det orsakar smärtan, svullnad och de mindre tjusiga färgerna. Dock så trodde han inte att landstinget skulle stå för några operationer”, skriver hon.

Nu har Madeleine Ilmrud bestämt sig för att smärtan måste få ett slut.

Jag har bestämt mig för att jag oavsett ska fixa mitt ben, jag måste verkligen. Inte pga det estetiska, utan för att jag inte vill ha ont”, skriver hon och fortsätter:

Just nu känns det som jag drar omkring på en tung värkande stock som inte hör ihop med min kropp.”

FOTO: Instagram, Privat

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…