Familjen annorlunda-Madeleine Ilmrud hyllas för videon från förlossningen

Madeleine Ilmrud hyllas för videon från förlossningen med elfte barnet
Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud födde i somras sitt elfte barn.
Nu delar hon ett filmklipp från förlossningen som gör succé bland följarna.
”Upplevelsen blev över förväntan bra”, skriver Madeleine Ilmrud om händelsen.
Annons

Madeleine Ilmrud, 36, blev ett bekant ansikte i och med sin medverkan i TV4:s realityserie Familjen Annorlunda. I programmet fick tittarna följa Madeleine, hennes make Mikael Ilmrud, 40, och deras stora familj.

Annons

Madeleine Ilmrud har tre barn från ett tidigare förhållande och med Mikael har hon åtta barn. Det yngsta barnet föddes i slutet av juli i år och Madeleine berättade om den glada nyheten på Instagram.

”Den här förlossningen blev precis vad vi önskat oss om inte ännu mer. Nu ska hela familjen välkomna det nya lilla livet med obeskrivligt många pussar och en massa kärlek”, skrev TV4-profilen efter förlossningen.

Annons

Familjens elfte barn blev en liten flicka som fått namnet Livia-Leonore Julie Ilse Gun. Madeleine Ilmrud skrev om det ovanliga namnvalet i ett inlägg på sin blogg.

Kärt barn har många namn, och som hon har många namn våran lilla glädjespridare. Jag var så säker på att det var en liten Leo jag väntade, allt tydde ju på att det var en liten pojke”, skrev hon och fortsatte:

Barnen har sagt Livia hela tiden. Sedan Oliver sa det innan hon var född. Jag har gillat Leonore i flera år, och Mathilde heter ju faktiskt det i mellannamn. På sätt så får ju jag en liten ”Leo.”

Pappa provar lustgas

På Instagram berättar nu Madeleine Ilmrud att hon ska sätta ihop en förlossningsberättelse. I inlägget berättar hon om sina förlossningar och hur de fått henne att känna sig.

Annons

Jag har aldrig känt mig så stark som när jag fött mina barn. Vi kvinnor besitter en urkraft som inte går att jämföra med något annat”, skriver Madeleine.

Familjen annorlunda-mamman berättar också att hon under sina många förlossningar bara tagit ryggbedövning, sk, epidural, två gånger då inte tål den bedövningen. Däremot har hon tagit lustgas. Till sin text har hon lagt upp ett filmklipp från förlossningen där även maken Mikael Ilmrud får prova lustgas.

MEN, lustgas det är bra det också och ja så bra att jag tyckte Micke skulle få prova det i alla fall en gång i sitt liv. Så när vi fick Livia-Leonore så fick Micke till slut testa. Och upplevelsen blev över förväntan bra”, skriver hon på Instagram.

Annons

I klippet syns Mikael andas in lustgas och blir både yr och fnissig.

– Åh, herregud! Det är ju för fan otäckt. Kör ni det här på personalfesterna, eller? säger Mikael i klippet och skrattar.

Inlägget har väckt följarnas förtjusning och många har kommenterat om sin beundran för Mikael Ilmrud.

Annons

Vilken fantastisk man du har”, skriver en person i ett längre inlägg och fortsätter: ”Du är en super duper mamma

Haha, ja alla män skulle testat det så dom förstår hur det fungerar”, skriver en annan.

FOTO: TT/Stefan Jerrevång

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…