Julia Markhams första ord efter skönhetsoperationen: ”Helt död”

Julia Markhams skönhetsoperation efter Ex on the beach
Ex on the beach-profilen Julia Markham befinner sig just nu i Turkiet där hon har genomgått en skönhetsoperation. Nu berättar hon om ingreppet.
Annons

Julia Markham, 23, är en av deltagarna i årets säsong av Ex on the beach på Dplay. I ett av de första avsnitten valde Julia att ta med sig Niklas Åkerlund, 25, på en dejt och därefter fick tittarna se deras kärlek blomstra. Inspelningarna på den karibiska paradisön Anguilla avslutades i februari, men relationen mellan Julia Markham och Niklas Åkerlund slutade inte där.

Efter att de båda kommit hem till Sverige fortsatte de att träffas och dejta, något som fått många av deras följare att undra ifall de är ett par. Trots att de valt att inte sätta en stämpel på sin relation är det ingen tvekan om att de har väldigt starka känslor för varandra.

Annons
Annons

”Mina känslor i mig nu säger att jag vill bli gammal med dig och så..”, skrev Julia i ett inlägg på Instagram tidigare i år.

Även Niklas har skrivit kärleksfulla texter i sociala medier:

”Vissa saker går inte beskriva med ord men du är det finaste jag vet och jag vill aldrig vara utan dig. Tack för allt du ger mig och tack för den du är”, skrev han intill en bild på honom och Julia Markham på Instagram.

Annons

Julia Markhams ärliga ord om skönhetsoperationen

Just nu befinner sig Julia Markham i Turkiet där hon har utfört en skönhetsoperation. På sin Instagram story berättade Julia tidigare i veckan att det är en så kallad BBL hon har genomgått, vilket innebär att man förstorar eller förändrar stussens form med hjälp av sitt eget kroppsfett.

EOTB-profilen har valt att dela med sig av sin resa med sina följare på Instagram och uppdaterar dem kontinuerligt.

”Ligger helt död i sjukhussängen efter operationen”, skrev hon i ett inlägg under tisdagen.

I onsdags la Julia Markham upp ännu ett inlägg från sjukhussängen där hon berättade att läget är stabilt.

Annons

– Jag är fortfarande skitsvullen som ni kan se, men idag så skrivas jag ut från sjukhuset och kommer att åka till hotellet istället och klara mig själv. Jag ville bara ge er en liten uppdatering att jag lever och att det är någorlunda bra i alla fall.

Julia Markham efter skönhetsoperationen
Julia Markham efter skönhetsoperationen.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…