Ensam mamma söker-Elin Näslund om åldersskillnaden med Marcus Svanberg

Elin Näslund kommenterar nu åldersskilanden mellan henne och pojkvännen.
De fann varandra i Ensam mamma söker – och snabbt efter programmet blev Elin Näslund gravid.
Nu kommenterar tv-mamman ålderskillnaden mellan henne och Marcus Svanberg.
”Han håller mig ung”, skriver hon på Instagram.
Annons

Elin Näslund, 30, var en av mammorna som sökte kärleken i TV3:s dejtingprogram Ensam mamma söker 2019. Redan innan säsongen drog igång fick tittarna veta att Elin var gravid väntade barn med den kille som hon slutade upp med i programmet.

Annons

Under programmets gång uppstod det spirande kärlek mellan Elin och Marcus Svanberg, 23, som efter sista avsnittet äntligen kunde gå ut med att det var han som var pappan till barnet. I flera månaders tid tvingades han hålla faderskapet hemligt.

Annons

Nu efter programmet har paret visat sin kärlek öppet på sociala medier. Nu när Elin Näslund häromdagen fyllde 30 år passade hon även på att kommentera åldersskillnaden mellan henne och hennes pojkvän.

”Klyschigt tacksam över allt som 20-talet gav mig. Mina två barn, mina insikter, mitt tv-äventyr och min blivande man. All lycka men också all olycka som ledde hit. Ännu mer tacksam över att ha 7 år kvar av 20-talet med mitt 23-åriga lammkött. Han håller mig ung och jag håller honom… kär”, skriver hon i ett Instagram-inlägg.

Hyllas av pojkvännen

Efter tv-mammans födelsedag postade hon en bild på presenter och annan uppvaktning hon fått under sin stora dag.

Annons

”Kan fylla 30 år varje månad i resten av mitt liv. Tusen, tusen tack för alla era grattis och tack älskling för att du gav mig allt jag önskade mig (lugn och ro = barnvakt & champagne) och mer därtill!  Marcus Svanberg du är ta mig fan det bästa i livet!”

Även pojkvännen visade sin kärlek på Instagram dagen till ära.

”Idag är det din dag.Tänk att det redan är vår andra födelsedag ihop, trotts att tiden har gått fort ser du fortfarande utan att vara runt 20 även fast det tar emot att säga (ålder är bara en siffra eller..) Du är min lycka och jag älskar dig. Grattis på din 30 års dag älskling”, skriver han.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/ TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…