Ellinor Bjurströms vädjan – 7 månader efter förlossningen

Ellinor Bjurström ber följarna om råd vad gäller amningen.
Unga mammor-profilen Ellinor Bjurström har under både graviditeten och första tiden som mamma till lilla Aaron haft stort stöd av sina följare. Nu ber hon än en gång om råd.
Annons

Top model-profilen Ellinor Bjurström, 24, fick i augusti förra året sitt första barn tillsammans med kärleken Jimmy Olsson, 29. De har döpt sin son till Aaron som nu blivit sju månader gammal. De har under våren synts i realityserien Unga mammor där tittarna får följa familjen.

Annons

Ellinor Bjurström har varit öppen med att varken graviditet eller den första tiden som mamma varit särskilt enkel.

”Jag är såklart glad över att ha barn, men det är inte så att det slutar där. ..Och sen levde dom lyckliga i alla sina dar .. ne något sånt sagoslut är det inte. Det är så mycket mer känslor än bara lycka. Som tex rädsla, orohet, trötthet och känner sig otillräcklig. Så har det varit för mig”, skrev Ellinor Bjurström på sin blogg i oktober.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Den senaste tiden har också sambon Jimmy Olsson tillbringat mycket tid borta från familjen för sitt jobb, något som Ellinor Bjurström tyckt varit mycket påfrestande.
Annons

”Många frågar hur jag pallar. Jag undrar också hur jag pallar. Jag vet inte ens om jag gör det, jag har inget val. Jag kan inte tänka på om jag klarar det eller inte, jag måste bara ta mig igenom det”, har hon tidigare bloggat.

Ellinor Bjurström ber följarna om råd

Under den svåra tiden har Ellinor Bjurström haft stort stöd av sina följare. Nu vänder hon sig återigen till dem för att be om råd. Den här gången handlar det om amning – eller snarare att sluta amma.

Annons

Hjälp! Det här med att sluta amma, hur gör man? Jag är kluven, vill jag eller vill jag inte?” skriver Ellinor Bjurström på Instagram.

Hon fortsätter:

Alla tips är välkomna. Förstår att det är sjukt individuellt, men det är kul att höra hur det gått för er andra och lite tips skadar inte.”

Ellinor Bjurström blev i december hyllad av sina följare efter att hon skrivit på Instagram om amning.

Annons

”Många tjejer frågar mig hur jag kan vara så avslappnad när jag ska amma offentligt. Jag förstår att många kan ha känslan av att det känns jobbigt, men jag tycker att det är så tråkigt att det ska behöva vara så. Mitt enda tips är, skit i alla andra! Vill dom stirra när du matar ditt barn, låt dom stirra!” skrev hon då.

FOTO: Ola Axman/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…