Efter succén – Julia Bergman och Milan tillbaka på Viafree

Julia Bergman kommer tillbaka på Viafree med nya serien Julia, Milan och Zelda.
Julia Bergman blev känd genom sin medverkan i TV3:s realityserie Unga mammor men hoppade av efter fyra säsonger.
Under våren kom hon tillbaka i tv-rutan i tillsammans med sonen Milan – och nu gör hon återigen comeback på Viafree.
Denna gången med både Milan och dottern Zelda, avslöjar hon.
Annons

Julia Bergman, 24, och sonen Milan, 5, blev stora favoriter hos tittarna under deras medverkan i Unga mammor på TV3 och Viafree. I fyra säsonger visade de upp sin vardag – och under programmets gång expanderade familjen då Julias nya kärlek Dennis Everberg, 27, blev en del av familjen.

Annons

Många tittare älskade att se Julia, Milan och Dennis i rutan, men trots det valde familjen att hoppa av programmet inför den femte säsongen. Efter att beskedet kom skrev den unga mamman ett inlägg på Instagram där hon förklarade för sina följare att hon inte längre skulle vara med i just Unga mammor – men hintade då om att något annat var på gång.

Annons

”Tack till alla som tittat, stöttat och hejat på oss genom dessa fyra säsonger vi medverkat. Lovar att det inte blir det sista ni ser från oss”.

Under uppehållet från tv-rutan fortsatte Julia Bergman hålla sina följare uppdaterade på sina sociala kanaler. Bland annat på sin blogg, sin Youtube-kanal och på Instagram. På Instagram kunde hon i slutet av förra året avslöja att hon och Dennis väntade sitt första gemensamma barn, och den 15 april kom lilla Zelda till världen. Dotterns födsel uppmärksammade Julia i ett nytt inlägg på Instagram, där hon delade en serie av bilder på familjens nya medlem.

”V Ä L K O M M E N L I L L A S Y S T E R. Jag vet inte ens vad jag ska skriva till denna bilden mer än: ”Now my life is sweet like cinnamon, like a f**king dream I’m living in” – Lana Del Rey”, skrev Julia i inlägget.

Annons

Bara veckor senare kunde Julia Bergman släppa ännu en glädjande nyhet, nämligen att hon återigen skulle göra comeback i tv-rutan. Denna gången i det egna programmet Julia & Milan. Programmet släpptes på Viafree under våren och i fyra avsnitt kunde tv-tittarna bland annat följa familjen i deras längtan efter lillasyster Zelda, som under inspelningen låg i magen.

Julia Bergmans avslöjande om nya säsongen

Och nu står det klart att familjen återigen kommer tillbaka på Viafree! På Instagram story avslöjar Julia Bergman att det blir en uppföljning av Julia & Milan. Däremot kommer namnet att ändras med tanke på att familjen utökats. På Instagram story bad Julia sina följare att gissa vad familjen gjorde – och en person gissade helt rätt!

Annons

”Ny säsong av Julia och Milan??”, frågade personen.

”Rätt!!!! Eller ”Julia, Milan OCH Zelda” som det nu kommer att heta. Ni kommer få se MASSOR!!! Så har ni inte sett säsong 1 så titta på Viafree NUUU”, skriver Julia Bergman som svar.

Även Viafree har lagt upp en skärmdump på Julia Bergmans svar på kanalens Instagram-konto och beskriver att beskedet förgyllde denna måndag.

Annons

”Ny säsong av Julia & Milan på gång! Fast nu är det såklart Julia, Milan och Zelda”, skriver Viafree på Instagram.

 

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…