Efter kärlekskrisen – Magdalena Graafs nya bröllopsbesked

Efter kärlekskrisen – Magdalena Graafs nya bröllopsbesked med filip
Magdalena Graaf och Filip Larsson sköt upp sitt bröllop. Nu avslöjar hon de nya bröllopsplanerna och när kärleksfesten egentligen blir av.
Annons

Magdalena Graaf, 43, och hennes kärlek Filip Larsson har varit ett par i snart tio år. Redan 2012 friade Filip under en kräftskiva och Magdalena sa ja mitt framför gästerna.

Det skulle dock dröja tills de började planera ett bröllop, men för två år sedan skrev Magdalena på sin blogg att det äntligen var dags.

Annons

”Vi har bestämt att vi ska GIFTA oss nu!! JEPP 8 år senare. Vi har sagt i september. Varför jag skriver det här, är för att då blir det svårare att skjuta på det då. Hitta ursäkter och inte ta sig tiden”.

Annons

Och tiden var svår att hitta. Hon och Filip hade båda fullspäckade scheman och med småbarn hemma fick de aldrig riktigt till det. Bröllopet sköts upp, men nu verkar det som att det äntligen blir av.

”10 år firar vi nästa år. Då ska vi gifta oss. Ha en stor fest och hylla kärleken vi känner för varandra.” skriver Magdalena i ett nytt inlägg på sin blogg. 

Magdalena Graaf hyllar Filip Larsson

Hon berättar att paret inte alltid har haft det lätt och att det varit mycket upp och ner i förhållandet. För några år sedan genomgick det vad hon kallar för en kris.

”Vi tänkte ”ska det vara så här, är detta allt, är det så här livet ska se ut”. Ekorrhjulet, bråk om vem som tar hand om barnen mest, vems jobb som är viktigast. När vi tog beslutet att bli gamla tillsammans, kände vi båda en enorm lättnad. Det är vi, vi mot världen. PRECIS SÅ HÄR, ska livet vara. Och vi är menade för varandra.”

Annons

Paret har sönerna Charlie, 7, och Louie, 3, ihop. Magdalena har även tre barn sedan tidigare förhållanden.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…