Marie Serneholts ärliga ord om förändringen med tvillingarna

Marie Serneholts ärliga ord om förändringen med tvillingarna
Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvists tvillingsöner fyllde nyss ett år.
På sin blogg berättar Marie nu om en stor förändring som skett i familjens vardag.
– Nytt kapitel i våra liv, skriver hon.
Annons

Marie Serneholt, 36, och sambon Fredric Palmqvist, 34, träffades under hösten 2017. Bara månader senare väntade paret barn och på Instagram delade de med sig av den glädjande nyheten.

”Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skrev Marie Serneholt då på sin Instagram.

För några veckor sedan fyllde parets tvillingar, Philip och Nicholas, ett år. På sin blogg, där Marie ofta skriver om livet som mamma, delade hon med sig av mängder av bilder från sönernas ett-års kalas.

Annons
Annons

”Igår fyllde våra två hjärtan 1 år. ETT ÅR!! Och vilken helt magisk dag vi hade! Vi bjöd in den närmaste familjen för ett litet kalas hemma och tillsammans firade vi våra älskade 1-åringar så mycket vi bara kunde”, skrev den stolta mamman i inlägget.

Kritiken från läsarna

På sin blogg brukar Marie Serneholt även be om tips och råd från sina följare. I somras när hon delade med sig av nyheten att tvillingarna snart ska börja på förskola bad hon bloggläsarna om hjälp.

Annons

”Jag börjar fundera på vad som är bra att införskaffa i kläd- och skoväg och kanske annat bra ni tänker på, typ att man märker upp alla kläder osv. Kan ni inte berätta vad ni tycker är nödvändigt att man införskaffar?”, skrev hon i ett blogginlägg.

Men i kommentarsfältet påpekade läsarna att de tyckte att det var alldeles för tidigt för pojkarna att börja förskolan – vilket fick Marie att ryta ifrån ordentligt.

”Borde kanske inte ta upp det här, men att lägga sig i hur andra väljer att göra utan att överhuvudtaget veta hur situationen är eller veta bakgrunden till ett beslut som inte har med dem att göra har jag lite svårt att förstå”, skrev hon i ett nytt blogginlägg och fortsatte:

”Summan av kardemumman, det här är vårt beslut och vi skulle aldrig göra något som inte våra barn skulle må bra av.”

Annons

Orden om förändringen

Trots följarnas hårda ord stod Marie och Fredric fast vid sitt beslut. Och nu är tiden här! Pojkarna har börjat sin inskolning på förskolan och på bloggen berättar Marie nu om förändringen i vardagen.

”Så var dagen här. Dagen då våra pojkar och vi startar ett nytt kapitel i våra liv. Dagen då killarna börjar skolas in på förskolan”, skriver Marie i ett inlägg och fortsätter:

”Jag vaknade faktiskt med ett pirr i magen imorse! Man kunde känna att det var en stor dag vi hade framför oss. Ja även om vi bara skulle vara på förskolan 1 timme idag. Det kändes så stort när vi hoppade ur bilen med varsin kille i famnen, med deras ryggsäckar i andra handen och stegade in på förskolans område”.

Annons

När tre dagar av inskolningen har gått skriver Marie Serneholt ett nytt inlägg.

”Jag älskar att se barnen utforska, interagera med de andra barnen och anpassa sig till den nya miljön. Än så länge har det gått väldigt bra (peppar peppar!). Men imorgon är en ny dag och är det något man lärt sig sedan man fick barn är att ALLT kan hända och ställas på ändan på en bråkdels sekund haha!”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…