Efter återföreningen – Phillipe Cohens ord till Bianca Ingrosso

Phillipe cohens kärlekshyllning efter återföreningen med bianca Ingrosso
Phillipe Cohen kärlekshyllar nu flickvännen Bianca Ingrosso i ett inlägg på Instagram, för första gången sedan uppbrottet. Bland kommentarerna jublar följarna.
Annons

Influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, berättade tidigare i år att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 24, gjort slut. Paret hade varit tillsammans i fem år när hon på en pressträff för Kanal 5-programmet Wahlgrens värld avslöjade sin nya civilstatus.

Annons

– Jag är singel, bekräftade hon då.

Återföreningen med Phillipe

Bianca har tidigare pratat öppet om sina känslor efter uppbrottet med pojkvännen. De första månaderna utan honom var tuffa men med tiden började Bianca trivas som singel. I mars avslöjade hon däremot i en videon på Youtube att hon börjat dejta någon igen.

– Jag träffar en människa nu som inte jag är redo att ha på kamera, sa Bianca.

Uttalandet fick fansen att börja spekulera vem den nya killen var och i Biancas podcast gav hon senare svaret att hon och Phillipe återigen blivit ett par.

– För tre veckor sedan fick jag ett långt sms av Phillipe. Vi har ju stött på varandra ute, men inte hälsat. Jag tyckte att det var jättejobbigt till en början men sedan så tyckte jag typ att det var skönt – för vem fan orkar hälsa på sitt ex hela tiden, sa Bianca.

Hon fortsatte berätta att hon under månaderna som singel gick igenom många känslostormar och att hon till slut landade i att hon var redo för ett förhållande igen.

Phillipes kärlekshyllning till Bianca

En månad efter återföreningen kärlekshyllar nu pojkvännen Bianca på Instagram, för första gången sedan paret gick skilda vägar.

”Maaamii”, skriver han till bilden på Bianca med en tillhörande emoji i from av ett hjärta.

Bianca svarar med flera hjärt-emojis och kärleken fortsätter flöda i kommentarsfältet där fansen är glada över parets återförening.

Annons

”Finaste ni, önskar er all lycka i livet tillsammans”, skriver en följare.

En annan fortsätter:

”Äntligen. Ni är så värda varandra”.

View this post on Instagram

Maaamii❤️

A post shared by Phillipe Cohen (@flippcohen) on

Annons

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…