Ebbot Lundberg om hustrun: ”Lever inte tillsammans”

Efter Carolas kärleksfråga – Ebbot om hustrun: ”Lever inte tillsammans längre”
Efter en fråga från Carola Häggkvist i lördagens avsnitt av Så mycket bättre berättar Ebbot Lundberg om uppbrottet från hustrun.
– Vi lever inte tillsammans längre, förklarar han.
Annons

Tittarna kunde se Ebbot Lundberg, 53, som en av artisterna i Så mycket bättre 2013 – och i årets jubileumssäsong av programmet är han en av de som återvänder till huset på Gotland.

I lördagens avsnitt ska Ebbot tolka Josefine ”Little jinder” Jinders låt Whatever 4-ever.

Annons

– Jag tror att det kommer att bli helt magiskt, jag älskar Ebbot, säger Josefine Jinder innan Ebbot kliver upp på scenen.

Efter framträdandet förklarar han mer om sin tolkning av låten.

Annons

– Jag tycker ändå att såhär, oavsett om det skiter sig. Det är så skönt att upprätthålla att man älskar någon ändå. Även om det inte funkar. Jag känner igen det där att gå in i någonting och känna att det kommer skita sig. Ingen vill leva med mig, och så är det faktiskt någon som orkar det. Då blir man sådär paff, på något sätt.

Ebbot avslöjar uppbrottet från sin fru efter Carolas fråga

Det får Carola Häggkvist att därefter vid middagen fråga hur det egentligen ser ut för Ebbot i privatlivet. Han berättar då att han inte längre lever ihop med hustrun Sanna – något han tidigare inte pratat så mycket om.

– Hur är det nu för dig i livet, med relationer? undrar Carola.

Annons

– Det är bra, jag är bästa vän med min fru kan man säga, men vi lever inte tillsammans längre, förklarar Ebbot då.

Carola påpekar att den typen av relation är ”fantastisk”, och Ebbot håller med:

– Det kan inte bli bättre. Om man lever i en tvåsamhet så ska man lyfta varandra hela tiden, och när man inser att nu räcker det. Nu är den fasen över. Kärleken är inte borta, men just den biten är avklarad.

I jubileumssäsongen ser tittarna flera artister som medverkat tidigare, som kommer och går. Några som vi däremot får följa i alla avsnitt är Miss Li, Petter och Magnus Uggla.

Så mycket bättre sänds på TV4 och TV4 play på lördagar 20.00.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…