Dramat i Tjejerna avslöjar allt – deltagarnas ord om konflikten

Malin Stenbäcken med Justina och Melinda
Exklusivt

Första avsnittet av Bachelor har gått av stapeln.
Och det hettade minst sagt till i Tjejerna avslöjar allt där det hela slutade med att programledaren Malin Stenbäck grät bakom kulisserna.
– Inspelningen slutade med att jag gick ut och grät, säger hon till Hänt.

Malin Stenbäck är tillbaka som programledare för Bachelor 2021. Två killar ger sig ut på jakten efter kärlek och i år handlar det om Sebastian Martinsson och Simon Lindström – kommer de finna den rätta?

Men det har redan uppståt drama. I en intervju med Hänt berättar programledare Malin, deltagarna Justina och Melinda nu om bråket i Tjejerna avslöjar allt som sänds efter Bachelor.

Exklusivt
RYKTEN Hugo avslöjar sanningen om relationen

Malin om dramat och personpåhoppen: ”Grät”

I Tjejerna avslöjar allt får tjejerna som dejtar killarna komma till tals. Under programmet uppstår en konflikt där en av deltagarna, Melinda, kallar Justina för mullig. I studion tas detta upp och Melinda och Justina bråkar i frågan och det hela slutade med att Justina och programledare Malin bryter ihop.

– Jag blev jätteledsen faktiskt, jag tyckte det var skittråkigt rent ut sagt. Vi nådde inte fram till varandra i studion heller, vi var väldigt olika i vad som är att vara ärlig och oförskämd, säger Malin och tillägger:

– Jag tycker fortfarande att Melindas åsikter är jättetråkiga, hon uttryckte sig klumpigt. Tråkigt att hon inte känner det själv.

Det hela slutade med att hon började gråta efter inspelningen.

– Den där inspelningen slutade med att jag gick ut och grät i min loge för att jag var så besviken. Jag blev så berörd av det här.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Därför valde produktionen att ta med bråket och påhoppet

Malin förklarar att de valde att ta med detta med anledning av att det är viktigt att belysa att man ska vara schysst mot varandra.

– Vi hade inte tänkt det, men vi blev så överraskade. Vi trodde att vi skulle visa klippet och att Melinda skulle säga förlåt. Men så blev det ju inte. Melinda valde istället att säga att hon tycker att Justina är tjock, säger Malin följt av:

– Jag och den kvinnliga producenten kände då att vi kan inte släppa det här. För det här är en debatt vi är i just nu, vi måste vara schyssta mot varandra. Jag kanske inte kan vara ärlig för att säga det som känns bäst för mig, det kan göra någon annan ledsen.

Melinda under Tjejerna avslöjar allt

FOTO: TV4

Justina under Tjejerna avslöjar allt

FOTO: TV4

Justina och Melinda om konflikten – tycker olika i diskussionen

När Hänt når Melinda och Justina ger de sin syn på saken i diskussionen.

– Hon uttryckte sig väldigt klumpigt, hon kunde inte inse att det sårade mig, säger Justina som blev kallad mullig och fortsätter:

– Om man nu sårar någon, vad det än är och om den blir ledsen över det då måste jag ju be om ursäkt. Hon har inte försökt kontakta mig eller be om ursäkt. De är som hon säger, det är hennes personlighet.

Melinda menar däremot att ingen förstod henne, hon hade under inspelningen av Bachelor betonat att mullig var ”fint”, berättar hon.

– Då sa jag helt enkelt att hon var lite mullig men att det är fint! Där och då var det ingen som sa något om det, säger Melinda och tillägger:

– Jag tycker det är så dåligt att de inte kom fram och pratade med mig om det här direkt i huset. De hade kunnat ta det med mig direkt, men uppenbarligen ville väl Justina ta det inför hela svenska folket.

LÄS OCKSÅ: Matilda Borgström om relationen med Bachelor-Simon – så träffades de

LÄS OCKSÅ: Peter Wahlgren säljer lyxvillan i Dalarna – se alla bilder här

FOTO: TV4

Senaste nytt