Doktor Mikaels familjelycka med Lotta Engberg – nya bilden visar

Mikael Sandström och Lotta Engberg

TT
Turturduvorna Mikael Sandström och Lotta Engberg fortsätter visa upp sin stora kärlekslycka.
Helgen spenderar de med familjemedlemmar i alla åldrar – och på schemat står skaldjurskväll.
Vi fick 22 krabbor iallafall”, skriver Mikael till Hänt.

Lotta Engberg, 57, samlade mod och kontaktade Nyhetsmorgon-profilen doktor Mikael Sandström, 62. Det gjorde hon helt rätt i för kontakten ledde till en dejt, och dejten ledde till ett förhållande.

Det var i augusti som Lotta och Mikael bekräftade att de var ett par, detta efter att dejtat under sommaren. När Hänt nådde Mikael några veckor efter att den nya relationen avslöjats berättade han om sin stora lycka. Mikael sa då att det var länge sedan han kände så som har gör för Lotta idag.

Sedan dess har Lotta och Mikael allt mer visat upp sin kärlek i offentligheten. Under galan Kristallen fick de dessutom äran att presentera vinnarna av årets kvinnliga och manliga programledare. Tillsammans klev de upp på scenen och avslöjade resultatet.

Mikael föll för Lottas personlighet

Mikael och Lotta fick en något annorlunda start på sin relation eftersom de började dejta mitt under en pågående pandemi. Då duon inte heller bor speciellt nära varandra, innebar det att de inte kunde ses så ofta som de velat utan noga fick planera in sina tillfällen. Men kärlek uppstod och Mikael har tidigare berättat för Hänt om vad det var som fångade hans intresse.

– Det är hennes personlighet framförallt. Det var den jag kom i kontakt med först förstås och samtalen. Vi har pratat om så många olika ämnen, hoppat hit och dit om allt. Vi har ju två helt olika yrkesliv så det är spännande att höra om en annan värld än sjukhusvärlden, sa ha då.

Kärleken sprudlar nu mellan turturduvorna som nyligen var iväg på en romantisk resa ihop. På den första kärleksemestern begav sig paret till Spanien. På hemmaplan bor Mikael och Lotta i olika delar av landet.

Huruvida paret planerar framåt med boendesituationen är oklart men Mikael vet vad han själv anser om att bo på olika håll. Mikael bor i Hallstahammar medan Lotta bor i Göteborg. Detta har överläkaren tidigare kommenterat och berättade då att han gärna ser att paret flyttar ihop längre fram. Något distansförhållande på sikt är nämligen inte vad Mikael föredrar.

Visar upp familjelyckan på Västkusten

Denna helg är befinner sig Mikael och kärleken Lotta iallafall på samma plats. Det visar han glatt upp på sociala medier. Till en ny bild på ett glatt umgänge i blandade åldrar syns både han och Lotta leendes mot kameran. Framför sig har de en hel hög med krabbor och det vaknas riktig lyxmiddag kvällen till ära.

”Hälsningar från ett soligt men blåsigt västkusten. Ikväll blir det krabbfrossa”, skriver Mikael till bilden.

När Hänt når Mikael berättar han om fiskelyckan och familjemedlemmarna som närvarar.

Hösthelg hummerfiske. Vi fick 22 krabbor iallafall. Från vänster är det jag, min son Marcus med lille Bernhard i knät samt hans fru Sandra, min äldre bror Jeppe och hans son Martin och dennes dotter Livia”, skriver Mikael till Hänt.

Det visar sig till och med vara så att det är första gången som Lotta träffar Mikales familjemedlemmar, de avslöjar han för Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs barn har vuxit upp – så ser döttrarna ut idag