Dogge Doggelitos önskan om barnen – efter livsförändringen

Dogge om förändringen med barnen
Dogge Doggelito har fyra barn från tre olika förhållanden.
Nu berättar artisten om förändringen med barnen som kan underlätta livet som fyrabarnspappa och livet som artist.
Annons

Sedan i våras är artisten Dogge Doggelito, 44, förlovad med Claudia Sierpe Apabalza, 38. Förlovningen blev rejält omskriven då Dogge på sin Facebook skrev om sitt första, och misslyckade, försök att fria till sin kärlek.

Annons

”Hon sa NEJ, så vigselringar till SALU”, skrev Dogge till en bild på två vackra ringar.

Annons

Men Dogge gav inte upp – några månader senare friade han igen och till sin förtjusning fick han denna gång ett ja. Något han berättade om för Aftonbladet.

– Vi åkte till Jerusalem och där döpte vi oss först i Jordanfloden, för att ta bort det gamla och dåliga som var förra året så att vi skulle få en nystart. Sen gick vi till Heliga gravens kyrka. Där gick jag ner på knä, jag friade till henne och hon sa ja, sa Dogge till tidningen.

Annons

I början av hösten berättade Dogge för Hänt att han och Claudia nu försöker bygga en framtid ihop. Dogge som har barnen Bianca, Angelica, Miladys och Frankie från tre tidigare förhållanden kallar sin och Claudias nya familj för regnbågsfamilj – då även hon har barn sedan tidigare.

Dogge om förändringen med barnen

När Hänt träffar Dogge Doggelito i samband med nyheten att hiphop-gruppen The Latin Kings återförenas för sommarens upplaga av festivalen Vi som älskar 90-talet berättar Dogge nu om en förändring som kan göra det lättare för honom att kombinera livet som fyrabarnspappa och livet som artist.

Annons

Inför den kommande spelningen med The Latin Kings i sommar förklarar Dogge nämligen att barnen blivit så pass gamla att de nu kan följa med på hans spelningar – något han hoppas de gör även under sommarens återförening.

– Nu är ju barnen så gamla så nu följer ju de med förhoppningsvis och kollar liksom, det skulle vara kul om dom vill, säger Dogge och fortsätter:

– Fast det är lite olika dagsform, ena stunden vill de följa med, andra stunden vill de inte följa med för att det är töntigt, så det… man vet inte. Vi får se, några barn kanske följer med, några följer inte med, eller så följer alla med men de är välkomna som alla andra. Jag tycker det är kul när barnen är med.

FOTO: TT/Cornelia Nordström, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…