Deltagarnas chock efter ändringen i Biggest loser: ”Läskigt”

Biggest loser 2019
I kvällens avsnitt av Biggest loser på Sjuan blir det blandade känslor hos deltagarna efter ändringen inför den stundande invägningen.
Annons

Deltagarna blir färre och färre i Biggest loser 2019 och det blir allt viktigare för dem att vinna de olika deltävlingarna.

I kvällens avsnitt vinner Simon Ellus, 28, och Johan ”Sune” Sundahl, 28, en tävling som ger dem fördelen att ha tillgång till gymmet samt till tränarna Mikael Hollsten och Pischa Strindstedt, vilket troligtvis kommer att gynna dem inför veckans invägning.

Annons
Annons

I avsnittet får deltagarna även in ett brev som informerar dem om en ändring i tävlingen, något som bidrar till blandade känslor.

– Varje dag på Biggest loser räknas, oavsett om du har tillgång till gymmet eller inte. Se till att ta vara på de sista dagarna, för på nästa invägning kommer den som gått ner minst procentuellt att få lämna omedelbart, läser Malin Öström, 28, upp från brevet.

Simon Ellus glädje efter beskedet i Biggest loser

Den som hamnar under den röda linjen under veckans invägning, åker alltså ut från tävlingen utan någon chans att få stanna kvar genom en omröstning.

Annons

– Det är klart det är lite läskigt att det är någon som kommer få lämna direkt efter invägningen. Att man liksom inte har en chans att hålla sig kvar, säger Klara Asp, 21, och fortsätter sedan:

– Men jag känner mig ganska självsäker denna veckan. Jag får in mina timmar och jag äter bra, så jag hoppas bara att det inte blir jag som får lämna denna veckan.

Annons

Simon och Sune som stod som vinnare i deltävlingen ser på ändringen som något positivt.

– När vi får reda på att det är en som ska ryka direkt på nästa invägning så känner jag, fan vad skönt att kunna köra skiten ur sig på gymmet ett par dagar innan invägning, med Micke och Pischa. Det är en superfördel vi har, att ha tillgång till gymmet, säger Simon.

FOTO: TV4 play

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…