Därför saknas Linda Lindorff i Bonde söker fru – historiska missen

Linda Lindorff Bonde söker fru

I onsdagens avsnitt av Bonde söker fru hinner inte Linda Lindorff till Mats Thomssons slutval.
Nu förklarar programledaren vad det var som hände.
”Det blev panik”, skriver hon.

Höstens säsong av succéprogrammet Bonde söker fru börjar lida mot sitt slut och precis som mycket annat det här året har denna omgång av programmet varit väldigt annorlunda. På Linda Lindorffs blogg berättar hon om de konstiga omständigheterna.

”Det har varit en märklig bondesommar på många vis på grund av Coronan och ja, rent logistiskt har det varit väldigt besvärligt. Jag tror jag kört 150 mil i bil själv för att kunna vara på plats i tid och ja framför allt vara säker på att över huvud taget kunna ta mig dit”, skriver hon och fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Marko Lethosalos nya kärleksbesked efter skilsmässan

”Det Corona inte lyckats förstöra i år är tack och lov kärleken. Det må vara ett skitår på många vis men kärlek det har vi fått även denna sommar – och i år behöver vi det sannerligen mer än någonsin.”

Den här veckan är det dags för alla bönder att göra sina slutval och i onsdagens avsnitt av programmet fick man se både Pontus Mikaelsson och Mats Thomsson göra sina val. Men det flera av tittarna noterade var att Linda inte närvarade på Mats slutval – något som aldrig har hänt förut. Nu förklarar hon varför.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför hann inte Linda Lindorff till Mats slutval i Bonde söker fru

Det är på sin blogg som Linda Lindorff skriver om den förfärliga missen, och hur ledsen hon är för att hon inte hann dit.

”Slutvalen i Bonde söker fru är bland det viktigaste och mest känslosamma som händer på hela sommaren och i år kanske mer än nånsin. Bönderna och deras utvalda är alla väldigt nervösa och känslorna rusar inombords. Så tro att det blev panik när det blev uppenbart att vi omöjligt skulle hinna vara med på allas slutval”, skriver hon.

Hon fortsätter:

”Framför allt handlar det ju om att ge stöd – jag ska vara på plats när det här händer. Vår producent Maria försökte in i det sista hitta en lösning men i år skiter det sig helt tyvärr – och det på grund av att vi fick göra en paus på Mats gård efter att han kände sig sträv i halsen och vi behövde testa för Corona.”

Linda berättar att Mats lyckligtvis nog inte hade corona men att dagarna de pausade gjorde så att Mats och Pontus slutval hamnade på samma dag, och att det på grund av inställda flyg och tåg inte var möjligt för henne att vara på båda gårdarna den dagen.

”Det är alltså förklaringen till att jag inte är med på Mats slutval. Så ledsamt och trist men så blev det. Jag pratar så klart med Mats innan och vi reder ut känslorna men jag är inte på plats då valet görs. En tradition är därför bruten och även om Mats så klart klarar av det galant så hade det så klart känts bättre om jag som alltid vid slutval kunnat vara vid hans sida”, skriver Linda Lindorff.

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings hemliga bröllopsplaner med Caroline Kejbert

LÄS OCKSÅ: Därför visade inte TV4 Erik Parai Arnessons slutval i Bonde söker fru

SENASTE NYTT!