TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024Nyhetsmorgon

Därför nobbade Danny Saucedo drömkontraktet i USA

25 aug, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Danny Saucedo hade som så många andra en dröm om att slå stort i USA. Men när han nådde äntligen nådde sin dröm valde han att tacka nej. Nu berättar han varför.
Annons

Det var för 11 år sedan Danny Saucedo, 31, klev in till Idol-juryn och charmade byxorna av dem med sin härliga stämma. Sedan dess har han hunnit med en del steg på sin karriär och vuxit sim artist. Danny har inte bara släppt flertalet låtar, kommit två i Melodifestivalen och haft sin egen krogshow. Han har även, som alla andra, drömt om att slå stort utanför vårt avlånga land. Men när drömmen närmade sig insåg han att det kanske inte var för honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag började ifrågasätta mig själv och det jag gjorde. Måste man lanseras överallt? Var det verkligen min dröm eller var det bara något inlärt, något man bara ska drömma om?, säger han till Aftonbladet.

Det var resan till Los Angeles som gjorde att han slutade sjunga på engelska och övergick till svenska.

– Jag såg mig omkring och insåg att jag kunde göra vad som helst. Jag tänkte att ”jag kan vara i Sverige, jag behöver inte vara störst och bäst eller någon världsartist. Jag behöver inte mer pengar eller fans. Det kan vara bra ändå”, berättar han.

Annons

Danny gjorde alla rätt och nådde till slut sitt mål om ett skivkontrakt i Los Angeles, om att bli en världsartist. Men han valde att inte skriva på.

– Jag lärde mig att man måste fråga sig vilken dröm man har och varför. Jag påminner mig om det hela tiden, avslutar han.

Det där med att nå toppen var ingenting för honom, han insåg att det var egentligen inte det han drömde om.

Foto: IBL

Annons