Då har TV4:s nya Bonde söker fru – jorden runt premiär

Då har TV4:s nya Bonde söker fru – jorden runt premiär
TV4-profilen Linda Lindorff har hittills varit mycket hemlighetsfull när det gäller nya tv-programmet Bonde söker fru – jorden runt.
Nu avslöjar programledaren nya detaljer kring programmet – och avslöjar när det är premiär.
”Jag tror ni kommer att tycka om dem mycket!” skriver Linda Lindorff.
Annons

Medan tv-tittarna kan följa årets bönder i TV4-såpan Bonde söker fru är programledaren Linda Lindorff, 47, på inspelning av en annorlunda variant av programmet.

Spinoffen heter Bonde söker fru – jorden runt. 

TV4-profilen Linda Lindorff har tidigare berättat för Hänt att upplägget för det nya programmet är detsamma som i Bonde söker fru – med en stor skillnad. Bönderna som söker kärleken är svenskar som driver gårdar i andra länder. Det innebär att brevskrivarna måste vara beredda på att flytta utomlands för kärleken.

Annons

Under förra veckan befann sig Linda Lindorff i Moçambique för den sista inspelningen av programmet. Resan blev långt från odramatisk. På väg till Moçambique fick Linda och filmteamet veta att bonden i fråga blivit stucken av en skorpion – i nacken.

Annons

För Hänt berättade Linda Lindorff hur det hade gått till.

Han blev stungen i nacken så det var väldigt obehagligt, han visst inte vilken sort det var och fick åka i ilfart till sjukhuset. Det kändes som att nån körde in spikar i käken säger han. Fick ligga ner så inte hjärtat skulle rusa”, skrev programledaren i ett meddelande till Hänt.

Hon fortsatte:

Det gick tack o lov ändå bra. Han hade svårt att äta första dygnet men nu okej. Fast det är inte så vanligt, vill inte att tjejerna ska bli rädda för att komma hit. Han är fantastisk.

Följer fyra bönder

Förhoppningsvis blir resten av Bonde söker fru – jorden runt inte fullt så dramatisk.

Annons

Hemlighetsmakeriet kring säsongen har hittills varit stort, men nu har Linda Lindorff avslöjat mer detaljer om det nya programmet.

sin blogg skriver programledaren om de fyra bönder som är med i programmet.

Jag kan lova att vi har helt fantastiska bönder runt om i världen. Närmare bestämt Moçambique, Australien, Italien och Spanien. En av dem är avokadobonde, en är vinbonde, en jobbar med kor och en odlar frukt och grönsaker. Hårt arbetande drivna och helt underbara bönder som valt ett bondeliv utanför Sveriges gränser“, skriver Linda Lindorff och fortsätter:

Jag tror ni kommer att tycka om dem mycket!

Bonde söker fru – jorden runt har premiär den 28 oktober.

FOTO: TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…