Charlotte Perrellis ärliga ord om förändringen med sonen

Charlotte Perrelli om förändringen med 1-årige sonen Alvin.
Ett år har gått sedan Charlotte Perrelli födde sonen Alvin.
På sin blogg skriver artisten att sonen snart ska börja förskolan och beskriver nu sina känslor kring det.
”Hur är det möjligt?”, frågar hon sig.
Annons

Folkkära sångerskan Charlotte Perrelli, 44, fick i november förra året sonen Alvin, 1, med maken Anders Jensen, 42. Sonen är deras andra gemensamma barn. Graviditeten blev dock ingen dans på rosor för Charlotte, som under en tid fick ställa in flera inbokade spelningar och åtaganden – däribland hennes turné.

Annons
Annons

I vecka 20 av graviditeten fick Charlotte Perrelli beskedet att hon hade fått Vasa Previa, vilket är en sällsynt komplikation hos gravida. I Charlottes fall innebar det att navelsträngen och massor av blodkärl låg för den inre mynningen till livmodern, vilket var livshotande för både henne och bebisen.

Annons

Men allting slutade gott och i november förra året kom lille Alvin till världen. Lyckligtvis kunde sonen födas utan problem och både mor och son klarade sig utan komplikationer. Han föddes med planerat kejsarsnitt två veckor för tidigt.

Nyligen fyllde Alvin ett år och Charlotte Perrelli uppmärksammade då sonens födelsedag på sin blogg. Hon passade då även på att beskriva sin lycka över att allting slutade så bra – efter alla motgångar.

Annons

”1 år idag! My god… har ett år gått sedan du kom. All denna oro och all mediciner som äntligen tog slut”, skrev hon i ett inlägg och fortsatte:

”Jag vågade knappt tro det var sant när du väl kom. Vårt lilla mirakel. Kärleken är obeskrivlig till dig från oss alla!!! Älskade Alvin!”.

Känslorna inför nya tiden med sonen

Som nybliven ettåring är det nu snart dags för förskola för Alvin. Det berättar Charlotte Perrelli i ett nytt inlägg på bloggen, där hon också skriver om känslorna över att sonen börjar växa upp.

”Ett år sedan du kom. Hur var livet innan? Kan inte riktigt minnas. Det här känns så rätt och som det ska vara och alltid borde varit. Tänk att för ett år sedan fanns du inte än…”, skriver hon in inlägget.

För mamma Charlotte har ett år gått snabbt och på bloggen förklarar hon att det är med blandade känslor hon förbereder sig för att sonen ska börja förskolan.

”Stanna tiden, my god vad fort det går? Du är ingen lite bebis längre. Det är en pojke. Om några månader är det dags för förskolan… otroligt. Hur är det möjligt? Lite läskigt. Tiden rinner emellan fingrarna….”, skriver hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Mattias Hansson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…