Charlotte Kallas kärlekslycka – sambon Fredrik om relationen

Charlotte Kallas kärlekslycka – sambon Fredrik Karström om relationen
Charlotte Kalla har hittat kärleken! Nya pojkvännen heter Fredrik Karström, och för Hänt bekräftar han relationen.
Annons

2019 har inte varit ett drömår för Charlotte Kalla, 32. Åtminstone inte karriärmässigt. Frånsett en lysande skidprestation i Österrike har framgångarna varit minst sagt lätträknade. Året har helt enkelt varit tufft.

Annons

– När det varit som tyngst, när jag varit som längst ifrån där jag vill vara, då har det inte varit så där jättepeppande att kämpa om en… tja, femtondeplats. I det läget är det inte direkt inspirerande att tänka på nästa säsong, har Charlotte berättat öppenhjärtigt i SportExpressen.

Men livet är som bekant mer än bara skidvalla och guldmedaljer – för även om Charlotte den senaste tiden inte haft svårt att hålla sig för skratt i skidspåren har hon varit desto lyckligare i privatlivet. Hon har funnit kärleken i fastighetsmäklaren Fredrik Karström, 30, och för ett par månader sedan flyttade Fredrik in i Charlottes lägenhet i centrala Sundsvall. Framtiden för det nybakade samboparet ser onekligen ljus ut.

Annons

– Fredrik är världens underbaraste kille. Snäll, lojal och framåt. Alla gillar Fredrik! säger en av parets vänner medan huvudpersonerna själva är fåordiga när det gäller relationen.

– Det funkar bra. Det handlar mycket om respekt för varandra, säger Charlotte till Dagens Nyheter utan att gå in på detaljer.

– Jag vill ha integritet där. Jag tycker inte att andra har med det att göra, jag tycker att jag ger så mycket ändå. Jag pratar gärna om mitt liv som skidåkare, det är där jag vill inspirera andra. Men det, (förhållandet, redaktionens anmärkning), är inget vi smyger med utan vi visar oss öppet på stan, det har vi gjort sedan första början, säger Charlotte.

Charlotte Kallas nya kärlek Fredrik Karström
Charlotte Kallas nya kärlek Fredrik Karström. Foto: Faksimil www.lansfast.se
Annons

Fredriks ord om relationen med Charlotte

Även Fredrik ligger lågt:

– Jag har inga kommentarer, men jag kan bekräfta att vi är tillsammans, säger han till Hänt.

För några år sedan avslöjade Charlotte att hon hade svårt med uppståndelsen kring hennes person. I en intervju med Kupé berättade hon att hon inte är den som gillar att ta plats privat.

Annons

– Det kan vara rätt tufft emellanåt. Min identitet som människa är ju rätt oklar egentligen. Berömmelsen jag får handlar ju i princip alltid om ”skidåkaren Kalla”. Där är jag hyllad och värdesatt och det betyder ju förstås väldigt mycket, men vem är jag innerst inne? Bortsett från skidåkningen? Där är jag själv osäker, berättade Charlotte då.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…