Caroline Kejberts oro efter brevet: ”Vad döljer du?”

Caroline Kejbert blir orolig när Joacim Rickling får brev från polisen.
Livet för bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert går sin gilla gång och i andra säsongen av realityserien Bondeparet får vi följa deras förberedelser inför bebisens ankomst. Men i tredje avsnittet av andra säsongen blir Caroline orolig. Joacim har fått brev från polisen.
Annons

För två år sedan sökte Joacim Rickling, 27, kärleken i TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru. Där föll han för Caroline Kejbert, 29, och känslorna var besvarade. Efter att kamerorna slocknat fortsatte paret sin relation.

Caroline Kejbert flyttade till Joacim Ricklings gård där de började planera sin framtid. Men paret hade inte försvunnit från tv-rutan för gott och snart fick de sin alldeles egna realityserie Bondeparet på TV4 Play. Där kunde tittarna kunde följa parets vardag och renoveringen av deras hem på Tuna gård.

Annons

I den första säsongen av Bondeparet avslöjade de att Caroline blivit gravid och i början av januari kom dottern Wilda till världen.

Annons

Nu kan  tv-tittarna fortsätta följa Caroline Kejbert och Joacim Rickling då Bondeparet fått en andra säsong. I den här säsongen, som är filmad förra året, fortsätter renoveringen och förberedelserna inför bebisens ankomst.

Livet på gården är lugnt, men i det tredje avsnittet händer något som gör Caroline Kejbert orolig. Joacim Rickling har nämligen fått brev från polisen.

– Du har fått från aina. Vad har du gjort nu för kriminellt? säger Caroline Kejbert i programmet och överlämnar brevet till Joacim.

Blir nervös av brevet

Joacim Rickling tar emot brevet och synar det.

Annons

– Det här bådar inte gott. Jag fick lite gåshud, säger Joacim.

– Vad döljer du? undrar Caroline.

– Det kan vara en fortkörning, funderar Joacim.

Det visar sig dock inte vara det, för snart kommer Joacim Rickling på vad som döljer sig i kuvertet från polisen.

– Det är nya vapenlicensen, utropar han, till Carolines lättnad.

Annons

Livet efter Bonde söker fru har inneburit stora förändringar för både Joacim Rickling och Caroline Kejbert. För Hänt har Caroline berättat att de tar det lugnt med ytterligare förändringar, så som förlovning och bröllop.

– Det kommer vi ju vilja i framtiden. Det delar nog både jag och Jocke samma åsikt om. För mig finns det ju ingen annan överhuvudtaget. Utan det är bara Jocke jag ser, och jag tror att vi kommer nog hålla ihop livet ut. Så vi planerar väl att i framtiden gifta oss, säger Caroline till Hänt och lägger till:

– Vi är så uppfyllda med kärlek som det är redan nu, så det är ingenting vi känner att vi har jättebråttom med och ingenting vi känner att vi behöver bevisa heller för varandra, utan vi har det ju väldigt bra som vi har det idag.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…