Caroline Kejberts nya ord om dottern Wilda

Caroline och Joacim Rickling
För ett par veckor sedan sålde Caroline Kejbert sin lägenhet för att fullt ut satsa på sambolivet med pojkvännen Joacim Rickling.
Nu hyllas Bonde söker fru-profilen för sin senaste familjebild.
Annons

För tre år sedan fick TV4-tittarna se på när Joacim Rickling, 28, föll handlöst för brevskrivaren Caroline Kejbert, 30, i Bonde söker fru. Sedan dess har kärleken mellan dem bara blivit starkare och förra året fick paret sitt första barn, dottern Wilda, 1.

Annons

I Bondeparet har fansen kunnat följa den lilla familjens vardag. Men trots att realityserien blev en hit verkar det inte finnas några planer på att göra ännu en säsong, vilket Caroline berättade i ett meddelande till Hänt härom veckan.

”Men vi kan ju alltid hålla tummarna för att det blir så. Vi skulle tycka att det vore superkul!”, skrev hon då.

Stora steget i relationen

Nyligen avslöjade Caroline Kejbert att hon och Joacim Rickling tagit ännu ett stort steg i relationen. Hon har nämligen sålt sin egna lägenhet, detta efter att ha bott tre år på pojkvännens gård, som ligger i Örsundsbro i Uppland.

Annons

”Nu är min lägenhet såld, (efter snart tre år i Örsundsbro) så idag ska det firas med bubbel i dubbel bemärkelse!” skriver Caroline på Instagram då.

Något paret dock har valt att vänta med är giftermål. I tidigare intervjuer har de berättat att de vill spara både förlovning och bröllop till senare eftersom de både blivit sambor och föräldrar på kort tid.

Nya bilden på dottern

På Carolines Instagram-konton får följarna ofta ta del av bilder på familjen. Hon berättar med jämna mellanrum vad de har för sig och hur de mår.

I veckan la Caroline upp en ny bild på dottern Wilda som har hunnit växa en hel del sedan hon föddes i början av 2019.

”Jag älskar dig, jag älskar dig, JAG ÄLSKAR DIG”, skriver Caroline Kejbert intill en bild på sig själv med Wilda i famnen.

I kommentarsfältet hyllas den fina mor- och dotterbilden av följarna.

Annons

”Fantastiskt foto!”, hälsar en person.

”Wow vilken bild”, skriver en annan.

View this post on Instagram

I love you, I love you, I LOVE YOU!! ♥️

A post shared by Caroline Kejbert (@carolinekejbert) on

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…