Caroline Kejberts nya barnbesked

Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Det var bara ett år sedan bondeparet Caroline Kejbert och hennes Joacim Rickling fick sitt första barn.
Men sedan dess har de fått många frågor kring om de hoppas på att kunna skaffa ett syskon till dottern Wilda.
Nu svarar Caroline på följarnas frågor.
Annons

Det var snart tre år sedan som Joacim Rickling, 28, fann sitt livs kärlek i Caroline Kejbert, 30, i det årets Bonde söker fru. Bara ett år senare väntade paret sitt första barn och hade flyttat ihop på Joacims familjegård utanför Enköping. I serien egna serien Bondeparet har man kunnat följa Caroline och Joacims jobb med att rusta upp gården.

Annons

Och så förra året kom deras dotter Wilda till världen.

“Här är vår Wilda exakt 15 minuter gammal Hon valde att komma till världen hela fem dagar innan BF, och det är vi så glada för. Allt har gått jättebra och kärleken till den här lilla krabaten är helt obeskrivlig”, skrev Caroline i ett inlägg på Instagram efter förlossningen.

Carolin Kejbert om bröllopsplanerna

Men trots att Caroline tidigare berättat om att födelsen av dottern inte har påverkat kärleken till något annat än det bättre så finns ännu inga bröllopsplaner för paret.

Annons

– Skulle han gå ned på knä idag då skulle jag säga ja utan att blinka, absolut, så han kan känna sig trygg med det. Men när vi har pratat om det så har vi också sagt att vi har ju checkat av ganska mycket saker här nu på två och ett halvt intensiva år. Så det kan få vänta lite, det har jag ingenting emot, har Caroline tidigare sagt i Bonde söker fru – vad hände sedan.

Och kanske just eftersom det gått så fort fram för paret tidigare än nu Carolines följare väldigt nyfikna kring om de planerar för ett syskon till lilla Wilda, bara ett år efter hennes födelse.

Beskedet om framtiden

I kommentarsfältet under ett av Carolines nyligen publicerade inlägg är det en speciellt fräck läsare som undrar om inte redan ett syskon kan vara på väg.

”Åh jag vet inte, men jag har haft på känn att ni väntar bebis nummer två ett tag”, skriver personen.

Annons

Men Caroline själv är snabb med att förneka den ogrundade uppgiften.

“Nämen! Haha! Det är faktiskt inte dags riktigt än”, skriver hon.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…