Caroline Kejberts erkännande om tuffa förändringen

Joacim Rickling, Caroline Kejbert
Caroline Kejbert brukar älska att vara ute och röra på sig.
Men under hösten har Bonde söker fru-profilen upptäckt en förändring i sitt beteende och mående.
– Den här tröttheten spelar i en helt annan liga, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.
Annons

Det var i TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru som kärlek uppstod mellan Caroline Kejbert, 30, och Joacim Rickling, 28. Efter inspelningarna flyttade Caroline till Joacims släktgård och strax därefter avslöjade paret att de väntade sitt första barn ihop.

Annons

Numera bor de tillsammans med dottern Wilda och i TV4 plays serie Bondeparet har tittarna kunnat följa familjens liv på Tuna gård.

När Hänt träffade Caroline Kejbert på Diabetsgalan tidigare i november berättade hon om vardagen tillsammans med dottern och pojkvännen.

Annons

– Just nu är jag hemma och är mammaledig. Det är mysigt. Jag älskar att vara hemma med min dotter, det är ett helt nytt liv liksom. Vi grejar lite hemma i vårt hus, som vi gjorde även under vår serie-inspelning av Bondeparet också. Men det är lite smådetaljer kvar, sa hon vid tillfället.

Caroline Kejberts bakslag efter sjukdomstiden

Under hösten har familjen varit rejält förkylda, något Caroline Kejbert har berättar om i sina sociala medier-kanaler. Efter att ha varit sängliggande en tid kom TV4-profilen med ett glädjande besked förra veckan.

Annons

”Energin börjar trots grått väder att äntligen komma tillbaka för både mig och Wilda efter den här dunderförkylningen. Nu hoppas vi att vi vaknar upp efter helgen helt friska och återställda”, skrev Caroline i ett inlägg på Instagram.

Nu verkar det som att energinivån återigen har gått ner och i ett inlägg på sin blogg berättar Bonde söker fru-profilen att hon har blivit rejält påverkad av väderomställning. När dottern väcker henne klockan åtta på morgonen känner hon sig ändå inte utvilad.

”Då känner jag att jag utan problem hade kunnat sova i flera timmar till. Det brukar ju kunna bli såhär på höstarna tycker jag, att man blir trött av mörkret men den här tröttheten spelar i en helt annan liga”, skriver hon.

Caroline Kejbert, som annars är väldigt aktiv och rör på sig en hel del, känner numera att hon bara vill vara hemma och vila. Hon tror sig dock veta vad anledningen till förändringen är.

Annons

”Säkert ganska svag i kroppen dock efter både förkylning i nästan tre veckor och magsjuka på det… Nu hoppas jag i alla fall att vi kan få hålla oss friska!”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…