Caroline Kejbert om Joacim Ricklings relation med Wilda

Joacim Rickling och Caroline Kejbert
Caroline Kejbert och Joacim Ricklings dotter blir snart ett år gammal.
Nu hyllar Bonde söker fru-profilen sin pojkvän och hans relation med Wilda.
– Du är en fantastisk pappa, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Det var i Bonde söker fru på TV4 som Caroline Kejbert, 30, och Joacim Rickling, 28, föll för varandra. Efter inspelningarna flyttade Caroline in på Joackims släktgård och i deras egna tv-serie Bondeparet, på TV4 play, har tittarna kunnat följa deras liv på Tuna gård.

Annons

I januari föddes parets första barn, dottern Wilda. Hon har nu alltså hunnit bli hela 11 månader gammal och i ett inlägg på Instagram berättade Caroline Kejbert om sina känslor inför att dottern blivit så stor.

”Vad hände? Vår goa Wilda, vår lilla glädjespridare!”, skrev hon till en bild på Joacim med dottern Wilda på axlarna.

Annons

Joacim Ricklings kärlekslycka med Caroline Kejbert

Joacim Rickling verkar trivas väldigt bra med sin flickvän och när de i somras firade att de har varit ett par i två år hyllade han Caroline i ett inlägg på Instagram. På bilden sitter han och flickvännen och avnjuter en varsin drink med Wilda i en barnvagn bakom dem.

”Precis två år sedan jag frågade Caroline om hon ville stanna kvar på gården med mig”, skrev Joacim i inlägget och fortsatte:

”En tv-kärlek som blev äkta och här sitter hela lilla familjen idag, på Tuna gård där Wilda är den fjärde generationen”.

Caroline Kejberts ärliga ord om Wilda och Joacim

I veckan firade familjen fars dag och Caroline Kejbert valde då att skriva ett par väl valda ord om pojkvännen i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Min stora kärlek och Wildas fina pappa – Joacim Rickling. Idag är det din första ”fars dag” av många. Du är en fantastisk pappa; kärleksfull, trygg och omtänksam. Jag vet att Wilda för alltid kommer att vara din prinsessa och hon hade inte kunnat önska sig en bättre pappa”, skriver Caroline.

I kommentarsfältet hyllar även följarna Joacim Rickling.

”Så fin pappa Wilda har, alltid så glad. Ni är så fina föräldrar båda två”, skriver en person i en kommentar.

”Fina Jocke”, hälsar en annan.

Annons

FOTO: TV4 play, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…