Carolina Gynnings svar på kritiken mot bikinibilden: ”Trams”

Carolina Gynnings bikinibild
Carolina Gynning vet hur man får reaktioner från sina följare på sociala medier. Efter att hon la upp en avklädd bild på Instagram under gårdagen fick hon skarp kritik från sina fans. Nu har Carolina Gynning svarat på kritiken.
Annons

Carolina Gynning, 40, har många strängar på sin lyra och under åren har hon hunnit med att vara modell, programledare, designer, dokusåpadeltagare, författare och konstnär. På Instagram, där hon har 311 000 följare, presenterar hon sig som svensk artist och skådespelare.

Under sin karriär har Carolina Gynning aldrig varit någon blyg viol. Hon har på sociala medier varit öppen med med- och motgångar i sitt liv.

Annons
Annons

Under gårdagen la hon upp en bild på Instagram som orsakade starka reaktioner bland följarna. På bilden står Carolina Gynning på en solig strand, endast iklädd bikinitrosor och en hatt. Bröstvårtorna har hon dolt i efterhand med vita märken.

Att älska sig själv är den största revolutionen”, skriver Carolina Gynning till bilden som i skrivande stund 13 500 likes – och över 500 kommentarer.

Många av Carolinas följare reagerar starkt på bilden och menar att hon inte borde visa brösten på Instagram.

Ej direkt sånt man vill se i sitt inflöde tyvärr … finns flera sätt visa man är nöjd med sej själv…” skriver en person i kommentarerna.

Nä visa inte för mycket Carolina du är bättre än så”, skriver en annan.

Annons

Som mor till barn passar det ej sej … tyck gärna annat men min åsikt …” menar en tredje.

Försvarar sig på Instagram

Bland de många negativa kommentarerna är det också många som ställer sig på Carolina Gynnings sida och håller med henne om budskapet.

Dem som kommenterar negativt, er syn på kvinnokroppen är helt fel då. Tycker Carolina visa styrka och frihet”, skriver en av hennes fans.

”Men herregud vad vissa är känsliga o framförallt dömande. Exakt VAD är det som är så provocerande?? En grym kvinna som tom täcker över delar som ALLA kvinnor och män har! Blir sååå trött… Go Gynning säger jag bara. Underbar bild och budskap!!” skriver en annan.

Annons
View this post on Instagram

Loving yourself is the greatest revolution ♥️

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

På sin Instagram story har Carolina Gynning svarat på kritiken kring bilden.

Hallå fina följare. Vilket jävla liv det blir när man lägger upp en vacker bild. Trams, tycker jag”, säger Carolina Gynning.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…