Carolina Gynning tokhyllas av fansen – efter ärliga bilden

Carolina Gynning tokhyllas av fansen – efter ärliga bilden
Carolina Gynning är en stark röst som ofta säger precis vad hon tycker och tänker – något som uppskattas av hennes stora skara följare.
Efter ett nytt inlägg hyllas hon nu ännu en gång för sitt för sitt mod, och för sina välvalda ord.
Annons

Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 41, hörs nu mera varje vecka i podcasten Berg och Gynning – hittar sig själva, som hon driver ihop med vännen Carina Berg, 42. Varje vecka är de två vännerna mycket ärliga och öppna med både det ena och det andra som hänt i deras liv, och i de senare avsnitten har Carolina Gynning berättat att hon försöker bli gravid. Något som inte är helt enkelt. Sedan innan har Carolina Gynning barnen Alicia och Adele – och nu försöker hon skaffa barn ihop med pojkvännen Viktor Philipson, 33.

Annons
Annons

Men just nu är det inte bara gravidkampen som konstnären delar med sig av. I veckan delade hon med sig av ett inlägg, med en avklädd bild av sig själv, och välvalda och viktiga ord om kärleken till sin kropp.

Jag älskar HELA min kropp från huvudet ner till fotsulorna. Ibland är jag supertränad med magrutor ibland äter jag mer och får härliga kurvor! Och jag älskar båda!  Viktigt att ta tid att bonda med sig själv och sin kropp vilket jag oxå gör!” skriver hon i inlägget.

Hon berättar mer om sin sunda inställning till mat och träning – något som inte alltid varit på samma sätt.

Annons

Jag tränar för att må bra och jag njuter av mat och dryck! Men det har inte alltid varit såhär … det tog många år innan jag lärde mig att älska min unika kropp! Jag minns att jag som 20 åring hatade den. Men efter många år av träna på att älska varje del så går det bättre. Vi är unika överallt och det är det som gör världen härlig.

Tokhyllningen från fansen

Bland kommentarerna tokhyllas hon av sina följare.

Annons

Så jäkla bra!!!!” skriver en.

Härligt hur du äger din kropp!” skriver en annan.

Så jävla fin är du! Cool att du vågar vara dig själv!” skriver ännu en.

Annons

Det är inte första gången Carolina hyllas för sina tankar kring kroppen, men det finns också de som kritiserat henne för att hon postar avklädda bilder. Däremot finns det då en stor skara fans ryter ifrån när hon möts av kritik.

Känner dig inte men jag hoppas innerligt att du INTE tar åt dig av alla negativa människor som följer dig här och som skriver en massa fula kommentarer. Sluta aldrig att följa dina drömmar och lev ditt liv med dina döttrar, din släkt och vänner”, skrev en av många efter att Carolina i somras mötte kritik när hon delade med sig av en bild på sig själv från stranden.

FOTO: TT/Henrik Montgomery, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…