Carola Häggkvist om beslutet i relationerna: ”Då bryter jag”

Carola Häggkvists ärliga ord om sina tidigare relationer: ”Då bryter jag”
Carola Häggkvist gick förra veckan ut med att hon och kärleken Jimmy Källqvist lagt sin relation på is.
När hon syns i lördagens avsnitt av Så mycket bättre berättar hon om tidigare erfarenheter av relationer, som fått ett abrupt slut.
– Då bryter jag jättesnabbt, förklarar hon.
Annons

Carola Häggkvist, 53, och Jimmy Källqvist, 49, blev ett par 2014. Men till Expressen bekräftade artisten förra veckan att relationen fått ett slut, efter fem år av kärlek.

– Det är lite på is, säger Carola Häggkvist i en intervju med Expressen, men förtydligar att de fortfarande är vänner:

Annons

– Vi har en varm vänskapsrelation.

Men att Carola och Jimmy enbart är vänner just nu är inget nytt, relationen har enligt henne sett ut så sen en tid tillbaka.

Annons

Förutom att vara aktuell med sin egna tv-serie Carolas advent på TV3 och Viafree som drar igång den 1 december, syns hon också i TV4:s jubileumssäsong av Så mycket bättre. I kvällens avsnitt pratar artisterna i programmet just om relationer.

Josefine ”Little jinder” Jinder, 31, som också återvänt till Gotland och Så mycket bättre, delar med sig av ett mönster hon tyckt sig se i sina tidigare relationer.

– Jag vet inte om det är samma sak för killar som för tjejer, men jag har upplevt det som att alla killar jag varit ihop med blir svartsjuka på att jag väljer något annat före en relation, som då alltid är musik. Att man har ett intresse, en grej, att man är väldigt fokuserad på någonting som alltid går före. Det har alltid blivit ett problem, säger Josefine.

Carola Häggkvist om problematiken i relationerna

Carola Häggkvist känner igen sig i Josefine Jinders ord.

Annons

– För mig har det väl också varit att om det överhuvudtaget är någon som vågar närma sig, så är det antingen någon som vill synas, eller är det… de som är bra, de går ju inte riktigt fram till en, förklarar Carola.

Om hon märker att någon inte är ute efter genuin kärlek bryter hon direkt.

– Om det finns ett uns av avundsjuka, man märker att det här är fel grejer, då bryter jag jättesnabbt. Jag går inte ens in i det, det är inte ens intressant.

Josefine påpekar att Carola nog fått en del stalkers efter sig genom åren.

– Ja, det är det fortfarande faktiskt, säger Carola då och förklarar att hela brevlådan är full av brev från stalkers. Hon fortsätter:

Annons

– De tror att de är är min man.

Så mycket bättre visas på TV4 och TV4 play lördagar klockan 20.00.

FOTO: TV4, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…