Carola Häggkvist om missen innan TV4:s Idol – tvingades tacka nej

Carola om missen innan Idol
I kvällens Idol står duetter på schemat och deltagarna ställs på samma scen som några av Sveriges största artister.
En av dem är Carola Häggkvist som på Instagram nu avslöjar att en stor miss höll på att sätta stopp för hennes medverkan.
Annons

Årets säsong av Idol är i full gång på TV4. Inför veckans fredagsfinal är det sex deltagare kvar som nu ställs inför utmaningen att sjunga duetter. Men inte med varandra – deltagarna får nämligen dela scen med några av Sveriges största artister.

Annons

Tidigare i veckan blev det klart att Dao Di Ponziano, 17, sjunger tillsammans med Sabina Ddumba, 25, Astrid Risberg, 20, med Albin Lee Meldau, 31, Kim Lilja, 25, gör en duett med Maja Ivarsson, 40, från bandet The Sounds, Tusse Chiza, 17, sjunger med Molly Sandén, 27, Freddie Liljegren, 26, med Eric Gadd, 54 och Gottfrid Krantz, 23, kommer att dela scen med Carola Häggkvist, 53.

Även programledaren Pär Lernström, 39, blir ena halvan av en duo kvällen till ära, när artisten Linnea Henriksson, 32, gör honom sällskap.

Annons

Carolas miss inför Idol

På Instagram har Idol-deltagarna setts öva tillsammans med de svenska artisterna, som även dem har delat med sig av bilder och videos från veckans gång. En av dem som flitigt uppdaterat sin Instagram är Carola, som tillsammans med Gottfrid ska sjunga sin låt Genom allt från 2005.

Under fredagsmorgonen delade Carola med sig av två videos från hennes och Gottfrids rep och passade till ett av klippen på att hylla Idol-deltagaren.

”Så härlig o musikalisk kille med så stort hjärta”, skrev Carola om Gottfrid.

Men till video nummer två avslöjade Carola en stor miss – som höll på att sätta stopp för hela hennes medverkan i programmet.

Annons

”Hade egentligen ett gig i Norge som var bokat på fredagen så jag var tvungen att tacka nej till Idol först”, avslöjar Carola på Instagram.

Men artisten upptäckte snabbt ett misstag och kunde till sin stora glädje tacka ja till att medverka i Idol.

”De hade tagit fel på dag… haha. Giget var egentligen på lördag! Så nu kan jag göra både och”, skriver Carola och fortsätter:

”Sista minuten-ändring av planer. Det är okej – till och med till det bättre. En riktig välsignelse! Det blir kul ikväll!”

Annons

FOTO: TT/Jonas Ekströmer, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…