Camilla Skalleberg om relationen med Marcelo Peña: ”Jätteglad”

Camilla SKalleberg och MArcelo Pena
Camilla Skalleberg och Marcelo Peña har funnit varandra i Paradise hotel.
Nu avslöjar Camilla sanningen om deras relation.
Annons

I årets säsong av Paradise hotel på TV3 har det ena triangeldramat avlöst varandra. Allt som oftast har Marcelo Peña, 29, varit inblandad på något hörn, då flera av tjejerna på hotellet har haft känslor för honom. Både Josie Capllonch, 31, och Camilla Skalleberg, 20, har båda förklarat sin kärlek för honom.

Annons

När Marcelos ex-flickvän Nina Glimsell, 25, igår klev in på hotellet var det därför inga glada miner från varken tjejerna eller Marcelo. Trots det ligger Nina och Marcelo med varandra redan första natten ihop på Paradise hotel.

Dagen efter är Erika Lindberg, 22, som har delat rum med ex-paret, inte speciellt glad. När hon får frågan varför hon är irriterad avslöjar hon för alla deltagare vad som har hänt under natten.

– Först ska de där två hålla på, säger Erika och pekar på Marcelo och Nina. 

– Jag bara ”sluta knulla och håll käften och sov nu”, fortsätter hon. 

Camilla Skallebergs ord efter Marcelos natt med Nina

När de andra deltagarna frågar Camilla hur hon känner efter avslöjandet om Nina och Marcelos natt ihop, så säger hon att hon inte alls har tagit illa upp. 

– Det skulle vara jättekul om Marcelo sket i alla andra tjejer och la fullt fokus på mig men samtidigt, Marcelo får göra exakt vad han vill här inne, exakt vad han vill utanför, tills vi faktiskt är ett par. 

Hon säger att det kan ta tid innan det händer, och påpekar att det aldrig är bra att stressa fram en relation. 

– Det känns som att jag och Marcelo har ett öppet förhållande och det är lugnt för mig så länge vi inte är ihop på riktigt. Så länge han följer mina regler och att han berättar för mig vad han gör så är jag jätteglad för hans skull.

Annons

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TT/Eero Hannukainen

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…