TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Camilla Läckbergs oväntade avslöjande om Kishti – hyllar TV4-profilen: "Evigt tacksam"

05 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Camilla Läckberg tackar Kishti Tomita efter Barncancergalan
Camilla Läckberg riktar ett stort tack till Kishti Tomita efter Barncancergalan. ”Min tacksamhet vet inga gränser”, skriver hon.
Annons

Under ”Tillsammans mot cancer”-gala på Tv4 tidigare i år berättade författaren Camilla Läckberg, 44, om sorgen och saknaden efter sin bortgångne pappa. Hon rörde alla, inklusive sig själv, till tårar.

– Jag sörjer allt han inte fick uppleva. Mina barn och att jag fått förmågan att lyckas inom ett yrke som var det finaste han visste. Jag vet att han är stolt. Jag vet att han ler från sin himmel idag. Jag älskar dig pappa. Tack för allt du givit mig, sa hon i sitt tal under galan.

När det under måndagen var dags för ”Barncancergalan – det svenska humorpriset” steg Camilla Läckberg än en gång upp på scenen, men denna gång för att dela ut ett pris. I samband med prisutdelningen uppmanade hon svenska folket att stötta barncancerfonden och det arbete de gör.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter galan riktar Camilla ett stort tack till Kishti Tomita, som hjälpt henne att lättare kunna tala inför folk.

”Min tacksamhet mot den här begåvade, vackra kvinnan vet inga gränser”, skriver Camilla om Kishti.

Annons

Vidare skriver hon att hon många gånger blir nervös när hon ska tala offentligt, beroende på sammanhanget. Om författarskap kan hon föreläsa inför tusentals personer utan problem, men är hon minsta känslomässig blir hon dödligt nervös, förklarar hon.

”När Cancerfonden bad mig hålla tal i live-TV om min pappa i vintras bad jag Kishti Tomita om hjälp. Ville att mina ord till min pappa skulle få vingar, inte fastna i halsen. Hon löste knuten på en session. Det fick mig att klara av att göra en kärlekshyllning till min far, och det hjälper mig så ofta nu i andra sammanhang. Som igår på Barncancerfondens humorgala när nervositeten får mig att vilja boka en enkel till Rio innan sändning. Tack Kishti. Är dig så evigt tacksam. You know your shit baby”, skriver Camilla.

En smickrad Kishti svarar i kommentarsfältet:

”Älskade Camilla. Du är underbar. Tack för dina vitsord” , skriver hon.

”Så INNERLIGT tacksam”, svarar Camilla.

Så fint när man kan hjälpa varandra!

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl

Annons