Camilla Läckbergs ord om rädslan för 15-åriga dotterns framtid

Camilla läckbergs oro för dottern meja
Camilla Läckberg är författaren och fyrabarnsmamman med flera bollar ständigt i luften. Nu berättar hon om känslorna hon har för snart 15-åriga dotterns framtid.
Annons

Författaren Camilla Läckberg, 44, hade under gårdagen releasefest för sin kommande bok En bur av guld. Hon beskriver boken som annorlunda mot hur hennes tidigare böcker är. Camilla berättar för Hänt att boken handlar om Fey, huvudpersonen, som träffar män som är betydligt yngre än henne själv och väninnorna tittar därför lite snett på henne.

Camilla själv har också en yngre man, Simon Sköld, 31, som är 13 år yngre än henne själv. Paret gifte sig 2017 och har dottern Polly Läckberg Sköld, 3, tillsammans.

Annons

Hon berättar att karaktären Fey går utanför normen för vad som är accepterat för en kvinna och att hon själv känner igen sig från tiden då hon träffade Simon. Camilla har även barnen Meja Eriksson, Wille Eriksson och Charlie Melin från tidigare relationer.

– Min äldsta dotter blir 15 i maj och jag har börjat se världen genom hennes ögon och blir lite orolig. Världen är inte riktigt så som jag skulle vilja att den var. Då måste jag göra det lilla jag kan för att göra det bästa av det, säger hon till Hänt under releasefesten.

Annons

Hetsiga dagar

Som fyrabarnsmamma och en spikrak karriär har Camilla en hel del att stå i. Det är varannan vecka-boende, hetsigt schema, galor, premiärer och där emellan ska hon hinna skriva böcker.

– Man spottar i näven och biter ihop. Jag bryter ihop under kontrollerande former, hetsäter Ben & Jerry’s och streckkollar Netflix.

Hon fortsätter:

– Det är många matsäckar som är glömda till barnen men jag älskar dem väldigt mycket.

Camilla är väldigt öppen på sin Instagram om vad hon tycker och tänker. Kommentarerna är både positiva och negativa. Bland annat blev det enormt omdiskuterat när Camilla och Simon blev ett par.

Annons

– Efter 40 hände något, jag var konflikträdd tidigare och jag bryr mig nu inte lika mycket om vad folk tycker som jag inte känner.

FOTO: TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…