Camilla Läckbergs kryptiska ord om resan med Laila Bagge

Camilla Läckbergs hemliga uppdrag med Laila Bagge
Just nu befinner sig Camilla Läckberg och Laila Bagge i Los Angeles ihop.
I ett inlägg på Instagram hintar Camilla Läckberg om det hemliga jobbuppdraget som de nu håller på med.
”Den som lever får se”, skriver hon.
Annons

Författaren Camilla Läckberg, 45, har ständigt flera projekt på gång. Förutom att skriva både romaner och barnböcker som gör succé så avslöjade hon förra veckan att hon håller på att skriva en såpa.

Jag har alltid drömt om att få skapa en såpa. Som en slags hyllning till alla de såpor jag följt under livets gång men även till de som jag följer än i dag. Jag älskar dem alla men jag älskar Lyckoviken allra mest. Så heter den nämligen, min serie. Serien är ett projekt som Christina Saliba och jag har drivit ihop från grunden. En såpa i modern tappning som dessutom innehåller crime-element”, berättade hon glatt i ett inlägg på Instagram.

Annons
Annons

Tv-serien har fått namnet Lyckoviken och kommer att spelas in under våren 2020 – och sändas under hösten samma år.

Hemliga uppdraget med Laila Bagge

Just nu befinner sig Camilla Läckberg på jobbuppdrag i Los Angeles i USA – tillsammans med den mer eller mindre nyfunna bekantskapen Laila Bagge, 46.

Alltid gillat Laila, men vi har inte hängt så mycket privat. Ynnesten då att få åka iväg på äventyr i LA ihop, och älska varje minut av att hänga med denna fantastiska kvinna”, skriver hon varmt om Laila Bagge, och passar på att hinta om att duon har ett hemligt projekt ihop:

Annons

Och kan inte avslöja vad vi gör här, och ja – vet det är irriterande när man teasar så här. Men en del jobb måste först landa undan offentligheten innan vi ev kan berätta. Den som lever får se. Men roligt har vi. Och mätta är vi.

Det är en märkbart smickrad Laila Bagge som dyker upp bland kommentarerna i inlägget.

Men Camilla Läckberg nu blir jag lite gråtig, säger bara dito”, skriver Laila bland kommentarerna.

Annons

Även fast Laila Bagge befinner sig i USA tajmade hon in sina kollegor på radion hemma i Sverige för att sända morgonradio – trots att det handlar om helt olika tidszoner.

På med radion, vi är i full gång! Och Laila är med oss hela vägen från USA! Hon är där på hemligt uppdrag.. vi försöker luska ut vad det handlar om..”, skriver Rix Morronzoo på sin Instagram.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…